2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی الکی یا واقعا اذیتت میکنن

مثلا بابام بی اعصاب بوده خودش منم کلا تحویل نگرفتمش بنده خدا کلی تلاش کرد رابطه پدر دختریو حفظ کنه من به کتفم میگرفتمش

یا مامانم یکم بی توجهی کنه پدرشو درمیارم

مثلا بابام بی اعصاب بوده خودش منم کلا تحویل نگرفتمش بنده خدا کلی تلاش کرد رابطه پدر دختریو حفظ کنه م ...

وای چطوری دلت اومده ولی ازالانم جبران کنی خیلیه ها من دلم واسه بابات سوخت بخدا

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

وای چطوری دلت اومده ولی ازالانم جبران کنی خیلیه ها من دلم واسه بابات سوخت بخدا

منم دلم براش سوخته بنده خدا بامحبت و احساساتیم هست ولی من اگه کسی سرم داد بزنه ولا ازش زده میشم دست خودم نیست

منم دلم براش سوخته بنده خدا بامحبت و احساساتیم هست ولی من اگه کسی سرم داد بزنه ولا ازش زده میشم دست ...

من که بدترین چیزا سرم اومده آرزومه مثل تو به کتفم میگرفتم ولی ن کار من خوبه نه تو بهترین نعمت داشتن مادرپدریه که نازتو بکشن تو بیشتر مشکلت از درونته سعی کن تغییرکنی

من که بدترین چیزا سرم اومده آرزومه مثل تو به کتفم میگرفتم ولی ن کار من خوبه نه تو بهترین نعمت داشتن ...

اره من تصمیم گرفتم حتی اگه سرم داد بزنه باهاش راه بیام و حتی قربون صدقش برم چون بابام واسه زندگی من بهترین هارو میخواد قطعا فقط به جای بشین میگه بتمرگ مثلااا

منطورم اینه که بد بیان میکنع

اره من تصمیم گرفتم حتی اگه سرم داد بزنه باهاش راه بیام و حتی قربون صدقش برم چون بابام واسه زندگی من ...

میفهمم شاید بابات لفظش درست نشه ولی وقتی عملا باهات خوبه یه دنیاست لابد طفلی فشار زندگی روشه