2777
2789
عنوان

تولد مشاور مرد رو بهش تبریک بگم ایا

149 بازدید | 31 پست

سلام دخترا دیشب تولد مشاورم بود 

بسیار تا بسیااار مرد محترمی هستن هزینه خیلی کمی میگیره از همه و هررکمک درسی هم بتونه علاوه بر برنامه کمک میکنه 

عاشقشم ۲۵سالمه و مشاور کنکور ارشده اینو گفتم نگید بچه ای الان امشب گزارش میفرستم تبریک کوتاهی بگم یا زشته؟ اخع پروفایل تلگرامش زده تولدشه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بصورت رسمی میتونی تبریک بگی

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بگو .خودش اطلاع رسانی کرده دیکه. ی تبریک کوتاه و محترمانه بده

چجوری بنویسم محترمانه باشه؟

من به مشاورم گفتم

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
زشت نیست؟نمیگه زیاد خودمونی کرده دختره؟😂

فقط میخوای بگی تولدتون مبارک واقعا چیز خاصی نیست برای کسیکه باهاش روزانه در ارتباطی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

فقط میخوای بگی تولدتون مبارک واقعا چیز خاصی نیست برای کسیکه باهاش روزانه در ارتباطی

اره موافقم بشدت هم مرد خوش ذوقیه مطمئنم خوشحال میشه ولی میترسم فکر خاصی کنه😅

چجوری مثلا متن رو چی بنویسم؟

چند سالشه؟

مثلا بهشون بگو

زاد روزتان را تبریک میگم ان شا الله همیشه سلامت باشید و سایه اتون سر بچه های کلاس باشه.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
نه نگو.زندگی شخصی اون به افرادی که بهشون مشاوره میده ارتباطی نداره

منم همینو حس میکنم حس میکنم بگم زشته😅