خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سلام ببخشید یه سوال شما که این ژانر کتابارو میخونید آدمارو بهتر میشناسید ؟
منظورم اینه کمک کننده هست ؟
چون تازگی یه پرونده خوندم که قاتل انقد کتاب روانشناسی خونده که کاملا به آدما تسلط داشته و میدونسته با هر کسی چطور برخورد کنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید