2777
2789

خیلی حالم بده نمیتونم حالمو کنترل کنم همش گریه میکنم مرور و جمع بندی نداشتم اینقدر حالم بده کتاب باز میکنم گریم میگیره پنجشنبه هفته بعد 15 آبان آزمون دارم نمیخوام کارت ورود به جلسه بگیرم من که قبول نمیشم براچی برم 

برم که کلی حرف بشنوم وای بار دوم هم هس چیکارکنم اینقدر حالم بده نمیتونم توصیفش کنم حتما قراره کلی قضاوت بشم میدونم قبول نمیشم نمیرم 

خیلی از همه چی عقب افتادم افسرده ام به خودکشی فکر میکنم ولی اینکارو نمیکنم چون دوس ندارم زندگیم همچین پایانی داشته باشه 

توروخدا بیاین یچیز بهم بگین من واقعا حالم بده 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آزمون دارم منتها مرکز فقط و همین حالمه 

..خیلی حالم بده 

هبچ اشکالی نداره بشین بخون برا سال بعد وقتنو بزار رو دادرسی مدنی و کیفری بقیه هم در حد تعادل بخون ...

من خیلیم خوندم ولی فقط حقوق ثبت و اساسی و کیفری و متون فقه 

ابنارو ۷دور خوندم 

تجارت در حد ۲تا ۳ سوال دادرسی مدنی ۲تا مدنی ۳تا جزا هم ۳تا 

نمیدونم با این وضع امیدی هست قبول بشم یا نه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

برو دیوونه نشی تلاش خودتو بکن

خیلی حالم بده اصلا جمع بندی خوبی نداشتم اینقدررر حالم بده نمیتونم توصیفش کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم البته میدونم چون بار دومم هس ترس از قضاوت دارم حتما میگن چ خنگه که اینبارم قبول نشد 😭😭😭

خیلی حالم بده اصلا جمع بندی خوبی نداشتم اینقدررر حالم بده نمیتونم توصیفش کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم ...

نه اصلا

تو یه وکیل اینده ای

باید بدونی در اینده خیلی از این قضاوتا تو کارت هست 

ولی نباید تسلیم شی به همین راحتیا که

باید پر قدرت ادامه بدی 

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

خیلی حالم بده اصلا جمع بندی خوبی نداشتم اینقدررر حالم بده نمیتونم توصیفش کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم ...

از حرفای کی میرتسی اصلا پیش فامیل نگید دارید واسه ازمون میخونید اخه این چه کاریه خدایی

منم آزمون دارم منتها مرکز فقط و همین حالمه ..خیلی حالم بده هبچ اشکالی نداره بشین بخون برا سال بعد وق ...

آفرین ان شاالله قبول بشی واقعا از ته دلم برات آرزوی موفقیت میکنم چون خودمم تو مسیرشم میدونم واقعا چه زحمتی داره و چقدر سخته من که روح و روانم نابود شده بخدا 

من متولد ۸۱ هستم تو چند سالته ؟ 

من چون بار دومم هس و میدونم که قبول نمیشم احساس میکنم خنگم و از زندگی عقب موندم بخاطر همین افسرده شدم