ممنون میشم کسایی که از عشقشون که خیلی دوسش داشتن جدا شدن مجبور شدن ازدواج کنن از تجربشون بگن.تونستن عادت کنن؟من تقریبا ۹سال میشه یکیو دوسش دارم ولی خانواده هامون راضی نمیشن😔تاالان خاستگارامو رد کردم ولی خانوادم خیلی حرف بارم میکنن میگن میدونیم بخاطر اون ازدواج نمیکنی😭😭نمیتونم فراموشش کنم ۹سال از عمرمو گذاشتم براش کلی خاطره دارم چجوری برم با یکی دیگه ازدواج کنم😭😭شما بودید چیکار میکردید اصلا نگید عادی میشه ال بل😭یه مدت یکسال قهر بودیم بازم نتونستم فراموشش کنم 😭😭
کی گفته من ۸سال فقط بایکی بودم آخرش رفت ازدواج کرداولش سخت بودولی بعد۲سال منم ازدواج کردم الان اصلاخداشاهده هیچ وقت یادمم نمیفته انقددرگیری دارم توزندگیم که
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.