2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 87 پست
اوایل خیلی تو روی خانوادش وایمیستاذ ولی الان یه مدته میببینم بیخیال شدع میگه ازدواج نمیخامت💔

واقع بین باش و به فکر آینده خودت باش .باید بذاریش کنار

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم اینو میگم اما هیچوقت عادی نمیشه.تا قیامت چشمت دنبال اون آدم میمونه😔

کی گفته من ۸سال فقط بایکی بودم آخرش رفت ازدواج کرداولش سخت بودولی بعد۲سال منم ازدواج کردم الان اصلاخداشاهده هیچ وقت یادمم نمیفته انقددرگیری دارم توزندگیم که 

ازدواج کردی عزیزم؟

بله چند سال بعد اتفاقا با یکی بهتر از اون،الان زندگی خوبی نداره،حسرتم رو میخوره،شاید خودخواهی باشه ولی با خودم میگم بهتر که نشد

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)
🥲🥲متاسفانه ازدواج ما جز محالاته نمیشه اصلا😔خانوادش مخالفن اونم میگه خانوادم راضی نباشن نمیشه نمیت ...

اگر میگه خانوادممم مخالفه و نمیشه (و مشکل خانواده. هاااا نیست) بدون عمرتو پای آدم اشتباهی وایسادی متاسفانه..‌

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
منم مثل تو بعدش با یکی ازدواج کردم که واقعا الان راضیم.

حسرت نمیخوری که کاش الان فلانی پیشم بود😭بخدا من این تاپیکو زدم خوذم تصور کرذم اشکام کلا ریخت،حالم بد شد نمیدونم چجوری کنار بیام😭

اسی من با همسرم همکارم،دو سال طول کشید تا به ازدواج رسید،برای همین میگم به خودت احازه و فرصت بده یکی بهتر میاد تو زندگیت

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)

اون پسرم مثه توعه یا یک طرفه؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.