2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 87 پست
حسرت نمیخوری که کاش الان فلانی پیشم بود😭بخدا من این تاپیکو زدم خوذم تصور کرذم اشکام کلا ریخت،حالم ب ...

تو ۹سال به طرف فرصت دادی کاری نکرده،دیگه بعدش حسرت نداره،اونه که باید حسرت بخوره،نمیگم فردا هر کی اومد بله رو بگو ازدواج کن،نه ولی اجازه بده موقعیت هایی که برات پیش میاد رو الکی رد نکنی

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)
کاش خدا ی نشونه ای بفرسته تصمیم درست بگیرم

خدا به ما عقل داده پس منطقی باش. فرصت ها رو از دست نده، یه روزی جوری آه میکشی و‌ حسرت میخوری که خیلی دیر سده، زندگی کن و لذت ببر

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسرم مثه توعه یا یک طرفه؟

قبلا خیلی جنگید خیلی تلاش کرد ولی الان یکساله کلا بیخیال شذه میگه ازدواج ما نشدنیع بیخیال شیم.اوایل خیلی روی خانوادش وایساد از خونه رفت خانوادش انداختنش بیرون کلی کارای دگ ولی الان نمیدونم چیشده یکساله کلا بیخیال شده

خدا به ما عقل داده پس منطقی باش. فرصت ها رو از دست نده، یه روزی جوری آه میکشی و‌ حسرت میخوری که خیلی ...

بخدا باورت میشه دوسدارم کلا مجرد بمونم ولی ازش جدا نشم ولی خانوادم نمیذارن همش میگن ولش کن،😔مادرم میگه اون ترو روانی کرده

ببین الان ایده آل پیدا نمیشه،دیگه وقتی ازدواج میکنی خودت هم باید با طرف مدارا کنی،ولی اینم در نظر بگیر خیلی از عشق های الان هم عشق نیست وقتی به وصال برسه میشه مدفن عشق،این تفکر رو داشته باش میتونی راحت بپذیری.من رابطه م رو با همسرم خیلی مدیریت کردم ولی جایی که الان هستم راضی ام،اینا رو میگم که حواس ت رو خیلی جمع کنی،از شکستت پلی بساز برای موفقیت

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)
ببین الان ایده آل پیدا نمیشه،دیگه وقتی ازدواج میکنی خودت هم باید با طرف مدارا کنی،ولی اینم در نظر بگ ...

مرسی عزیزم برام دعاکن تصمیم درستو بگیرم ۹سال عذاب کشیدم حداقل بغد این عذاب نکشم💔

بخدا باورت میشه دوسدارم کلا مجرد بمونم ولی ازش جدا نشم ولی خانوادم نمیذارن همش میگن ولش کن،😔مادرم م ...

یه روزی سر عقل میای که خیلی دیره خیلی. یک هزارم حالت روحی خرابی که تو واسه اون پسر داری اون واسه تو نداره

خودمم حس میکنم فقط نمیخام بپذیرم😔

ولش کن خواهر! حیف عمر و جوونی و انرژیت! نه سال یک عمممره ولیییییی این رابطه دیگه ارزشی نداره وقتی خانواده ش میلیون بار اومدن غرور تو و خونوادتو شکستن و انقد بیشعورن! خب خبر مرگتون جلو پسر خودتونو بگیرین. ضمن اینکه پارتنرتم نه تنها شعور و برش نداره که جلو غلطای اضافه خانوادشو بگیره، که حتی میگه اونا نخوان نمیشه! در صورتی که یه مرد قابل اتکا می‌ره به خانوادش میگه فلانی نباشه نمیشه و خدافظ! یعنی اون رسماً پای خط زدن باشه رو شما خط میزنه و زده نه خانوادش! خلاصه که برو پیش یه مشاور روشن و کمکت کنه این شخصو از زندگیت حذف کنی بعد ۶ ماه یه سال دو سال بخودت فرصت بده که بتونی بعدش به کس دیگه ای فکر کنی و ازدواج 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
مرسی عزیزم برام دعاکن تصمیم درستو بگیرم ۹سال عذاب کشیدم حداقل بغد این عذاب نکشم💔

این که شروعش آرامش نداره مطمئن باش حتی اگر هم بشه بازم برات آرامش نمیاره،به خدا توکل کن،خودت بخواه ازین رابطه کلا بیا بیرون،با عقل تصمیم بگیر،درسته زور احساس بیشتره ولی تلاش کنی میشه،انشالله خدا بهترینها رو پیش روت قرار بده

منطقیهمگه اینکه مردش نباشهواقعا تو دو راهی خونواده و عشق خیلی سخته

هیچ سختی نداره، ببینید به عنوان یه پسر دارم اینو بهتون میگم، ما هر چیزی رو بخوایم بدست می‌آوریم هرچی رو که بدست نیاوردیم قطعا خودمون نخواستیم. اینا همش بهانه هستش که خانواده اجازه ندادن