اتفاقا بیشتر سرخ کردنیام بیرونه ولی بازم کثیف میشه.
به نظرم بالکنتو شیشه بکش جلوش
اونجا غذا بپز چون که تمیز کردن بالکن راحت تره
البته اگر فاصله بالکن تا آشپزخونه کمه وگرنه که دردسرش ۲برابره
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
حتما وقتی روغن خیلی داغ و درشو گذاشتی یهو درشو برمیداری ک روغن میپاشه همه جا قبل اینکه درشو برداری اول شعله گاز خیلی کم کن بعد اروم و یواش درشو بردار اینجوری دیگه روغن نمیپاشه جایی..
تو تابه ای که ارتفاعش بیشتره سرخ کن روغن نپاشه این ور اون ور. این ظرفای کم ارتفاع برای سرخ کردن مناسب نیست!
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
روغن که همه جا می پاشه ، من با پاک کننده های قوی مخصوص سینک یا چربی پاک می کنم خیلی راحت تمیز می کنن ، اول پاک کننده رو می زنم بعد با اسگاچ می کشم راحت تمیز می شه