2777
2789
عنوان

بارداری و هپارین

196 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من باردارم سه و ماه و نیم دیشب آمپول هپارینمو یادم رفت بزنم معمولا یازده دوازده میزنم صبح ساعت پنج که پاشدم یهو یادم افتاد و همون موقع زدم . خواستم از کسایی که اطلاعات دارن بپرسم خدایی نکرده چیزی نمیشه یه وقت؟؟؟ خیلی نگران شدم توروخدا اگه میدونید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما چطور متوجه شدين كه بايد تو بارداري هپارين مصرف كنين يني مشكلتون چي بود؟

دوستم بعداز دوتا سقط متوجه شد غلظت خون داره... بارداری سومش هپارین میزد.روزی دوتا

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
دوستم بعداز دوتا سقط متوجه شد غلظت خون داره... بارداری سومش هپارین میزد.روزی دوتا

دكتر به منم گفته هر وقت خواستم باردار بشم بايد هپارين بزنم من مادرم ترومبوآلي شده البته پاش منم ازمايش دادم متوجه شدم كه ريسكم پنجاه پنجاهه برا اون بايد هپارين مصرف كنم بخطره اين پرسيدم چجوري

دكتر به منم گفته هر وقت خواستم باردار بشم بايد هپارين بزنم من مادرم ترومبوآلي شده البته پاش منم ازما ...

عزیزم هپارین مصرف کنی دیگه خیالت راحته احتمال لخته شدن خونت و وجود هماتوم پشت جفتت به صفر میرسه و بارداریت نرمال پیش میره . 

مشکلتون چیه شما؟ک هپارین میزنید

من غلظلت خون داشتم اولی رو سر همین موضوع سقط کردم یعنی بعد از سقط که ازمایش دادم دکتر متوجه شد پروتئین c و s  توی بدنم کمه وقتی یکی از این موارد کم باشه باید هپارین مصرف کرد توی بارداری بعدی که دیگه مشکل لخته شدن خون پیش نیاد

سلام عزیزم چند سال میگذره از صحبت تون ولی میخواستم بدونم دوستتون باردار شد؟ هپارین زد مشکلی نداشت؟ بارداری بدون خطر گذشت؟بچش سالم بدنیا اومد؟