2777
2789
عنوان

با شوهرم بحث کردم بیاین بگین تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
خب دوسش داریمن ن

اره خیلی دوستش دارم 

اونم همینطور دوستم داره

ولی من این رفتاراشو دوست ندارم هرچند که می‌دونم از عشق اینکار رو هم میکرد خودش هم میگه ولی وقتی دید من حوصله ندارم نکنه این کار رو

خودمونیم آنقدر ترسیدم وقتی گوشیشو پرت کرد 😐

میترسم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا مردا اینجورین 

شوهر منم وقتی شروع میکنه به شوخی کردن باید منو با مشت و لقد بزنه مثلا ینی داره شوخی میکنه ،هی میزنه محکمم میزنع وقتی من میخوام بزنمش از ترسش در میرع در اخرم من دردم میگیره گریه که میکنم میگه جنبه نداری ، بعضی وقتا هم شوخیاش با تخریب هیچ فرقی نداره یهو میاد منو میبنده به تخریب که تو زشتی تو کجی تو فلانی بازم به گریه میندازه و میگه تو جنبه نداری .

منم وقتی میبینم اینجوریه اصلا به شوخی هاش واکنش نشون نمیدم تا تموم بشه که اذیت نشم .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

دقیقا مشکل منم همینه 

متوجه نمیشه بعضی شوخی خا مناسب من نیست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وای چرا مردا اینجورین شوهر منم وقتی شروع میکنه به شوخی کردن باید منو با مشت و لقد بزنه مثلا ینی داره ...

پس مشکل همه هست من نترسم 

آنقدر ترسیدم وقتی گوشیشو پرت کرد که نگو 

پس مشکل همه هست من نترسم آنقدر ترسیدم وقتی گوشیشو پرت کرد که نگو

نه بابا نترس فقط کمتر پاپیچ شوخیاش شو 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫