2777
2789
عنوان

شما جای دوستم باشین به کدوم خواستگار بله میدین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 77 پست
دومی دیگه باید ماشین رو می داشت و یک سرمایه ای برای اجاره خونه

یکی از کاربرا هم پرسیدن،علت اینکه نداره اینه که برادرش ورشکت شد،به لحاظ مالی خانوادشو کلا عقب انداخت.حتی خواستگار دوستمو

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نه از گل بهتر غضنفر دوتاش بنظر من بدرد نميخوره

منم نظرم مثل شماست بهش میگم عجله نکن،میگه نه سنم داره میره بالا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کاربرا هم پرسیدن،علت اینکه نداره اینه که برادرش ورشکت شد،به لحاظ مالی خانوادشو کلا عقب انداخت ...

یک ذره برای من عجیبه این موضوع 

به هرحال اگه دوست تون می تونه با ابن شرايط بسازه خب دومی بهتر 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خب شما خودت جای دوستم باشی کدومش رو انتخاب میکنی؟دلیلتم بگو عزیزم

من کلا موقعی که موردی برام پیش بیاد میگرخم 😂😂😂

من خب پیشینه زندگی عاطفیم خرابه 

ولی شخصیت دومی عجیب پسندمه 

من ادم مقید واقعی رو به شدت میپسندم .

قد و بالاشم که اوکیه 

میمونه اوضاع مالی که به جنم خودش و نوع فعالیت شغلیش برمیگرده .

چه نوع شخصیتی داره میتونه خودشو جمع و جور کنه ؟

میتونه تکیه گاه باشه ؟

به خودم رجوع میکنم:ایا من میتونم کنارش با کاستی ها بسازم تا اوضاع ردیف بشه ؟

باید سختی بکشم ،این آدم ارزششو داره ؟

خودم امادگیشو دارم ؟

و اینکه طرف از منظر اخلاقیات و ...چطوریه 

و اینکه تو چه مدتی میتونه اوضاع رو اوکی کنه ؟

باید بشناسیش

بری و بیای 

مشاوره بری .

عجله نکن قشنگ بررسیش کن

اشکالی نداره که قدش کوتاهه؟

برای یکی اشکال داره خیلی 

برای یکی اصلا 

برو ملاک هات رو در جهان کیفیت مشخص کن 

بیین با خودت چند چندی 

چی هستی و چی میخوای 

هر کسی یه دنیای کیفی متفاوت داره که میتونه به زندگی تو قابل تعمیم نباشه ابدا 

پس برو دنبال شناخت خودت

من کلا موقعی که موردی برام پیش بیاد میگرخم 😂😂😂من خب پیشینه زندگی عاطفیم خرابه ولی شخصیت دومی عجیب ...

خیلی پخته و سنجیده جواب دادین.حتما متن تون رو برا دوستم کپی میکنم.ممنونم🌼🌼

واسه همه خواستگار میاد مگر کسی سنتی رو کلا رد کنه تو خواستگاری از طریق خانواده ها خیلی پیش میاد چند ...

اينايي كه ميان هر روز تاپيك ميزنن خواستكار ندارم دارن دروغ ميكن؟؟ همين دو دقيقه قبل دو تا تاپيك زدن خواستكار ندارم دقيقا جملشون اينه خواستكار ندارم نه بكن خواستكار خوب ندارم اينا تو ني ني سايت فراوانه. حالا ايشالا همه خوشبخت بشن با هر تعداد خواستكار كه دارن مهم تعداد نيست يكي بياد خوب باشه

اولی قدش دقیقا چنده؟ هیکلش چطوره؟ ریزه میزه اس؟ماشیناش چیه؟خونه اش چند متره چقد می ارزه؟اینارو بگو ت ...

قدش۱۶۴یا۱۶۳فکر میکنم باشه.نه لاغره و نه چاق متوسطه.یه ماشینش پرایده،یکیشم پژو صفره.خونش هم تقریبا ۱۸۰متره.ببخشید دیرجواب دادم داشتم از دوستم میپرسیدم اینارو

قدش۱۶۴یا۱۶۳فکر میکنم باشه.نه لاغره و نه چاق متوسطه.یه ماشینش پرایده،یکیشم پژو صفره.خونش هم تقریبا ۱۸ ...

حیف اگه یه پنج شیش سانت بلندتر بود میگفتم اولی. چون شرایطش خوب بود خونه اش بزرگه، اگه درآمد خوبی هم داشته باشه که عالی میشد، نماز نخوندن مشکل نیست مشروب خوردن اگه زیاد نباشه و تفریحی باشه مشکلی نداره، من اصلا پولکی نیستم اصلاااااا ولی خب بعد از چندین سال زندگی مشترک و دوتا بچه به این نتیجه رسیدم پول تو زندگی خیلییییی نقش مهمی داره همه چیز رو پاشنه ی پول میچرخه

اگر دومی مرد خوبی باشه و درآمد معقولی داشته باشه باز دومی بهتره

خدایا مرسی        

حیف اگه یه پنج شیش سانت بلندتر بود میگفتم اولی. چون شرایطش خوب بود خونه اش بزرگه، اگه درآمد خوبی هم ...

آره بنظر منم پول مهمه.کاش میشد این دوتا خواستگارشو ترکیب کرد یه آدم درست حسابی دراورد😂