2777
2789
عنوان

شما جای دوستم باشین به کدوم خواستگار بله میدین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 77 پست
من بودم اولي كه قطعا كنسل مرد كوتاهتر از خودم قطعا كنسله رو دومي فكر ميكردم سنش هم مهمه كه تا اون سن ...

همچین میگی دوتا دوتا میاد خب آره میاد ولی اینطوری میاد الان اینطوری خیلی خوبه؟ جفتشون خوب نیستن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سن پسر دومی ک خونه ماشین نداره چقدره شاید سنش کمه ولی خب پسر سی ساله دیگ باید ماشین رو داشته باشه خو ...

داداش خواستگار دومیش ورشکست شد برا همون کلا خانوادش رو به لحاظ مالی چند سال عقب انداخت.سنشم خیلی کم نیست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدارا خسیسن همشون

نه حالا دارن تحقیق میکنن راجب دوتاشونم اون پولداره که اومده خواستگاریش ادم دست و دلبازیه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بستگی به جهان بینی و نوع سبک زندگی دوستت داره 

یه نفر خودشم شات شات مشروب میزنه 

خب اون با ادم مشروبی اوکیه 

اگر طرف اهلش نیست هم باید ذکر کنه که من اهلش هستم که تهش نشه جدایی 

ولی یکی  مشروب خط قرمزشه .

خب با اولی کنار نمیاد .

شرایط نفر دوم رو بسنجه 

شرایط خودشم بسنجه 

اگر اوکیه انتخاب کنه 

اگر نه کلا هر دو رو رد کنه .

من انقدر ادم دیدم ۳۰ به بالا ازدواج کردن 

نگران نباشه 

بستگی به جهان بینی و نوع سبک زندگی دوستت داره یه نفر خودشم شات شات مشروب میزنه خب اون با ادم مشروبی ...

خب شما خودت جای دوستم باشی کدومش رو انتخاب میکنی؟دلیلتم بگو عزیزم

این بنده خدا هم زیاد خواستگار نداره،یه چند تایی هم که داره ویژگی هاشون اینجوریه که بهتون گفتم

عزیزم. اینجا همه کمال‌گرا و باکلاس هستن  ب کم قانع نیستن. نمیدونین این و.  

ازنظر نی نی سايتي ها. مرد همه چی تموم باید باشه

دوستتون ک موقعیت. برای ازدواج کم دارن. بنظرم  هرکدوم ی محسنات. دارن باتوجه ب خود اخلاقیات خانوم.  ببینه کدوم مناسب ترش هستن ولی دومی خب آدم سالم‌تری بنطر میرسه  قاعدتا.  توزندگی باهرکدوم دچار چالش میشه. یکی و بخاطر بی پولی و نداشتن خونه.  اون یکی.  اخلاقیات 

ولی دومی معقول تر ،،، البته شغل دومی هم مهم ک چیه،

داداش خواستگار دومیش ورشکست شد برا همون کلا خانوادش رو به لحاظ مالی چند سال عقب انداخت.سنشم خیلی کم ...

اولی ک واقعا به مفت نمی ارزه ولی دومی رو ببره مشاوره ازدواج ببینه روانشناس چی میگه شاید اونم شخصیت خوبی نداشت خدا میدونه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پولدار باشه دست و دل باز باشه ک دیگه عالیه خب همینو بگو برداره

اشکالی نداره که قدش کوتاهه؟

من بودم اولي كه قطعا كنسل مرد كوتاهتر از خودم قطعا كنسله رو دومي فكر ميكردم سنش هم مهمه كه تا اون سن ...

واسه همه خواستگار میاد 

مگر کسی سنتی رو کلا رد کنه 

تو خواستگاری از طریق خانواده ها خیلی پیش میاد چند نفر باهم بیان جلو 

همینطور که خانواده پسر ممکنه چند تا دختر رو در نظر بگیرن 

چیز گنگی نیست ابدا

عزیزم. اینجا همه کمال‌گرا و باکلاس هستن ب کم قانع نیستن. نمیدونین این و. ازنظر نی نی سايتي ها. مرد ...

شغلش آزاده،خواربار فروشی داره

دومی دیگه باید ماشین رو می داشت و یک سرمایه ای برای اجاره خونه

پس ینی اولی بهتره؟