2777
2789

ربکا و آرتا و هلیا و کوروش اینا رو میگم،البته ربکا که کات کرد.

ولی واقعاا چطوری خانوادشون میزاره تا با دوست پسرشون تو خونه زندگی کنن؟و کلا به روابط قبل از ازدواج آره میگن؟😐😐

واقعاا برام سواله ها

تازه پدر مادرشون هم ۶۰ سال رو رد کردن و قدیمی هستن😐شما دیدین اطرافتون؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خودم اینه این پدرو نادرها دیگه زورشون به بچه ها نمیرسن وگرنه راضی تیستن

اخه چطوری زورشون نرسه؟والا ما بابامون یه داد بزنه سرمون 

میترسیم تو خودمون

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دیگ یارو اونور دنیا داره زندگی میکنهزندگیشو جدا کردهمیخوان چیکار کنن مثلا😐😂

خب از اول ایران بودن دیگه

تصمیم گرفتن برن خارج زندگی کنن

خانواده میتونست چیزی بگه،تازه از قبلشم خونه ی دوست پسرشون میرفتن

اخه چطوری زورشون نرسه؟والا ما بابامون یه داد بزنه سرمون میترسیم تو خودمون

تربیت خانواده ها باهم فرق میکنه.پسرمن قدش۱۹۰هست تو گوشش بزنم سرشوبالا نمیاره ولی پسر۵ساله دیدم فحش میده به پدرو مادرش

بله یکی دیدم مادرش زورش بهش نمی رسه ، والا که داره دق می کنه بدبخت

والا این مادر و پدر و همه اوکین

بعد تازه فکر کن مامان ربکا با عکس نود فرستادن مخالف صد درصد بود

یعنی موافقه دخترش با دوست پسر زندگی کنه و کلی روابط خارج از ازدواج داشته باشه..

ولی عکسس نفرسته😐از نزدیک میبینه مال دخترتو دیگه