2777
2789

باید بجای حرص خوردن از تنبیه و تشویق استفاده کنی 

براش جدول درست کن بچسبون به اتاق دیوارش ، هر بار که تکالیفش رو درست انجام داد یه ستاره بهش بده ، بعد مثلا ده تا ستاره شد براش جایزه بگیر .

تنبیه هم یعنی محرومیت ، مثلا اگر گوشی بازی میکنه به عنوان تنبیه بهش نده ، یا کارهای مثل این .‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین ون تاچهارم میشینم پاشون تاسو املا اینا چهارم هم ریاضیو پرسیدنی

اره دیگه مگه دیکتاتوریم 

مشکل از خود ماس وقتی نمیشینیم بالا سرشون بعد بچه رو دعوا میکنیم 

پسر من دوم 5خط املا  میخاد بنویسه  هر کلمه رو هی پاک میکنم میگم خوش خط بنویس نتونه بخونه کمکش میکنم 

فقطططط باااید حوصله و آرامش داشته باشی 

هیچ چیز دیگه تاثیری نداره  و این باور رو هم به خودت بقبولونی  که بچه اگه ضعیفه و دیر یاد می گیره هیچ  اشکالی  نیست و با تمرین و تکرار و در طول زمان  بهتر میشه  نباید کمال‌گرا باشی

بهش چیزی نگو معلمش جریمه کنه متوجه میشه

معلمش چندروز پیش باهام حرف زد گفت خیلی خیلیییی ضعیف این وضعیت اصلا خوب نیست و‌کاش میذاشتم‌بمونه‌اول‌این‌حرفا دارم‌تلاش میکنم که ببیارمش جلو‌حروف از اول دارم باهاش تمرین میکنم نمیخوام بگم‌الان اینم اینجوری ک باز بدتر بشه دیدش نسبت بهش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم یه پسر کلاس دومی دارم

وضعیتش میگی پسر من‌املاش افتضااااح روخونی افتضااااح 

جدیدا دیگ هیچی بدحرفم‌نمیکنه همش بازیگوشی من کم اوردم. بخدا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پسره؟

بله

بچه من کلاس اوله مال منم نمی‌نویسه معلمش بهم تذکردادخودش گفت اول فکر میکردم یاد نگرفته نمی‌نویسه همو ...

اونام ک‌فقط ی کلمه ساد گرفتن اختلال 

من رفتم‌مدرسه میگه بچت اختلال یادگیری داره گفتم‌خب‌باشه کجا ببرمش گفت ببرش فلان مرکز از مدیر نامه بگیر رفتک‌از‌مدیر نامه بگیرم میگه خانمممم چرا باید بچه سالم و باهوشت ببری مراکز صرفا چون‌املا حروف هنوز خوب یاد نگرفته یا تمرین بد بوده یا کم کلیم دعوام‌کرد اصن چرا رو‌بچه های سالمتون عیب میذارین

بخدا خیلی دیوانه ای. طفل معصوم راهم دیوانه میکنی. این چه تدابیری هست درپیش گرفته ای بچه را درس زده م ...

ببین ی دور فقط باید از رو‌ی درس بنویسه ب عنوان تکلیف من از دیروز فقط هی میگم توروخدا بشین بنویس کنارش نشستم هرچی میگم‌بنویس تا پنجشنبه چنعه فقط باهم‌کلاس اول مرور کنیم یه کلمه نمینویسه😭

میفهمم که چقدر سخته

ولی توروخدا نکن 

بچه اس هنوز درک درستی از همه چیز نداره

دلش میخواد بازی کنه شلوغ کاری گنه

خیلی چیز واضحیه که از درس خوشش نیاد یا فراری باشه 

اگه از الان بخای سر درسش سخت بگیری و دعواش کنی دراینده زده میشه از درس و همچی

امروز که پنجشنبه اس 

هر دو سه ساعت یبار بشین کنار بهش بگو بیاد سه خط بنویسه 

باز بره پی بازیشو بقیه کارا

یکم ک انرژیش تخلیه شد دوباره یکم دیگه رو بنویسه

نیازه باهاش مدارا کنی تا کم کم راه بیوفته هنوز خیلی کوچولوعه واسه اینکه درسشو بسپاری ب خودش🥲🥲💕

بیچاره مامانا.بابا این چیزا برای مدرسست. بچه هر چیزیو باید تو مدرسه یاد بگیره. مامانا مگه معلمن اخه! کاش این روشهای غلط اموزش و پرورش درست بشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
گلماز اونجایی ک میدونم یسری مادرا میان میگن بچمون دانشمند هست عشق املا و درس داره خودش همههههع کاراش ...

ممنونم عزیزم

معلم‌خصوصی قرار شد مدیرشون براش مشخص کنه ک‌از پنجشنبه هفته اینده ببرمش

ببین من لغات از اول نشستم باهاش تمرین کردم یاد گرفته قشنگ‌چیزایی ک پارسال التماس میکردم‌بابا ایندمیشه بگو‌اللن راحت بهم میگه ولی روخونی خیلیییی ضعیف املا مدرسش افتضاح خونهدبهتره یعنی کند نویسذکندنوییسسسسس

کی گفته بچه کلاس دومی میتونه بشینه خودش از رو درس بدون نظارت مادر بنویسه؟پسر من دومه

فقط میخواد رو‌نوشت کنه از اونجایی ک تو خونهداملاهاش خوب میشه مدرسه افتضاااااح معلمش گفت نگباید پیشش نشینی بذاری خودش بنویسه