2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز می‌ره خونه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم شوهر منم اوایل روزی یه بار میرفت الان کمتر شده یه جورایی عادتش شده بود 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چقد بعد ازدواج درست شدچیشد که کمتر رف

همیشه بهش میگم نخواهی نشوی خواهر به خانه ی دوست نرو بسیار اوایل جوگیر بود خودش خوب شد

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بنظرتون منم مثل خودش رفتار کنم هرروز برم خونه مامانم

نه اینجوری لج و لجبازی میشه فقط وقتی مثل امروز مادرت دعوت می کنه بگو هر روز میری خونه مادرت دیگه منم نمی گم نرو اما یه امروز رو نرو که زودتر بریم مامان منم مارو اندازه مامان تو دوست داره 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
آها ما هنوز بچه نمیخوابیم میترسم تا وقتی بچه نباشه شوهرم همینجوری بمونه

ببین ولی یک نصیحت خواهرانه

من درکت میکنم چون مثل تو بودم تازه بدتر مدام باید میدیدمشون

شوهر پیش مادرش و خواهرش باشه اگر زندگی تون به دعوا نکشن مهم نیست

بهتر از اینکه پیش زن غریبه باشه پیش دوست های خودش باشه رفیق بازی کنه

و تا شرایط تون اوکی نشد بچه نیار

حساس نباش حرص نخور فقط خودت داغون میشی

خودت با باشگاه فیلم و.... سرگرم کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خیلی از این وضعیت ناراحتم بهشم میگم دعوا میشه

خوبه که من اصلا نمیره هرچی میگم برو سری بزن برا خودت نمیره دوساله ازدواج کردیم تو ای دوسال دوبار بدون من رفته یه بارش من دوستمون دعوت کردم گفتم برو دیگه یه بارم من خونه نبودم اتفاقا دوست دارم بره