2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز می‌ره خونه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما تازه ازدواج کردیم بچه هم ندارم تنها میمونم خونه

اسی کم کم درست میشه حساس نشو

من همسرم قبلا می‌گفت هفته ای دو سه شب منم برم

الان هفته به هفته نمیره شام و ناهار

نهایت دو ساعت بریم بیایم

خودش هم گاهی مادرش کار داشته باشه بره سر بزنه نیم ساعت بیاد

دعوا درست نکنن مهم نیست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

شوهر منم همینه ۱۵ ساله همینه پیر شدم از دستش همش منو تنها گذاشت و رفت خونه پدر مادرش....فقط الکی حرص نخور که می‌ره خودتو اذیت نکن بیخیال...من الکی حرص خوردم و فایده آیی نداشت ...الآنم پیش هموناست

خانم چه ربطی داره ما که نگفتیم سر نزنه اما نه اینکه هرروز هرروز پاشه بره اونجا

تازه ازدواج کردین به خاطر اونه بعد دو سه سال اگه زیاد گیر ندید درست میشه اما اگه زیاد گیر بدید بدتر میشه شاید ده سال دیگه هم درست نشه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
هر سری می‌ره دو ساعت بعد زنگ میزنم بیاد

یکم بگذره از سرش میفته تازه ازدواج کردید عادت نداره هنوز به دوری 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺