2777
2789
عنوان

کسی تاحالا اینجاتونسته وزن کم کنه ده پونزده کیلو خواهش میکنم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
عزیزم کپسول های گیاهی که باعث کاهش اشتها میشه بخور بنظرم اصلا و اصلا به کسی نگو رژیم گرفتی . نهایتا ...

ببین من حجم غذام زیادنیست مثلا دوس دارم دهنم بچرخه حالا هرچی باشه ریز ریز مبخورم تیکه ای کم انگارمجلورم این بدهچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالادمثلا خیار بخور هم کالری کمی داره هم سیر میشی

ببین من ده ساله چاااقم هزااااااااااار باررژیم کرفتم خوب اماهمیشه شروع رژیم هام افسرده ترینم همش ناراحت ارینم چرازودترشروع نکردم چراانقدرخرس شدم وازین حرفا خوب؟حالا بااین اوضاعبه این فکرنمیکنم احمق جان توکه ده ساله چاقی وخودمومسخره میکنم من خیلی بی ژاقتم

ببین من ده ساله چاااقم هزااااااااااار باررژیم کرفتم خوب اماهمیشه شروع رژیم هام افسرده ترینم همش نارا ...

بابا چرا باید حرفشون مهم باشه برات 

من قدم ۱۷۶ وزنم ۴۳ ببین لاغرم بهم میگن چوب خشک و نی قلیون  ، فدای سرت 

اروم آروم رژیم بگیر 

چرا خودت رو اذیت می‌کنی 

ببین من حجم غذام زیادنیست مثلا دوس دارم دهنم بچرخه حالا هرچی باشه ریز ریز مبخورم تیکه ای کم انگارمجل ...

خوب ریز خواری نداشتن واسه وزن کم کردن خیلی مهم هست 

چیزای کم کالری مثل کاهو خیار هویج همیشه داشته باش و هر وقت چیزی دلت خواست بخور البته کم چون سبزیجات حجم معده رو کم کن .

یکی دو روز سعی کن کالری خیلی پایین داشته باش شوک بهت وارد بشه 

خوب ریز خواری نداشتن واسه وزن کم کردن خیلی مهم هست چیزای کم کالری مثل کاهو خیار هویج همیشه داشته باش ...

اره اصلا برام مهم نیست بعنی واقعا اهل شیرینی خوردن نیستم نوشابه اصلا اگه بخوام ۱/۲قلپ برنجم هبچوقت ۱بشقاب پرنخوردم 

چندکیلوبودی چه ورزشی مثلا شام نهارمیانوعده چیامیخوردی

76 بودم

حلقه و ورزش های جم تی‌وی رو انجام میدادم

خیییلی کم میخوردم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️