2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک بگو ببینیم  اشتباهات چی بوده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بلاک شدن تو صفحه کاری پزشک متخصص به خاطر یک کامنت

نوشتم به دکتر ارتودنتیست که واکنش مثبت به فک بیمار فک و خودش که مشترک بود داده بود

اینو گفتم همه خوشگل شدن من نه زیاد اونم چند تا کامنت دیگه گذاشت که تو عالی شدی مگه دیگه چی میخوای اومد پی وی باهام حرف زد اوکی شدش قضیه ولی هم از پیج شخصی دستیار بلاک شدم و هم پیج کاری پزشک

این بلاکی از پزشک هست یا دستیارش

به هر دو اکانت دسترسی داره احتمال زیاد

این بار سوم بود اینو گفتم بار اول توی پیج کاری خواستم چک بشه جوابی نگرفتم بعدا خود دستیار از پیج شخصی قضیه رو پرسید بار دوم با یه پیج دیگه پیام دادم دستیار گفت چرا پیج فیک این بار دوم که این کارو میکنی مشکلی هست بیا دکتر ببینه بار سه کامنت گذاشتم نه برای دستیار دکتر فک برای ارتودنتیست ام اون قشنگ جواب داد حل شد مشکل ریشه ای با محبت و مهربانی بعد این بی اعصاب از پیج کاری پزشک بدون اطلاع قطعی پزشک بلاک کرده 

و همین طور از پیج شخصی خودش

کاریش ندارم دیگه نه چیزی میگم بهش نه پزشکم فقط برام سواله کارم غلط بودش

رفتی تو پیجش بدشو گفتی بلاک کرده دیگه🤷‍♀️

اصلا بد اون رو نگفتم گفتم دکترم عالی در اوردن ولی تو خراب کردی جراحی ام رو اونم خطاب به ارتودنتیست ام اونم گفت نه خوبی به نظرم اومد پی وی پرسید کی هستی چیشده بهش حرفای دکتر عمومی رو زدم گفت ن خوبی تمام شدش

چیکار کرد با دندونتون،دندون پسر منم ناقص عصب کشی کرد باید ببرم جای دیگه دوباره هزینه کنم دوباره بچه اذیت بشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

🫤پزشکم اینکارو نکرده شک ندارم پیج توسط این بی عقل هست و یکم جوگیره بی اعصابه

شاید هم پزشکه اینکارو کرده.

وقتی کلا پزشکا به جایی رسیدند که کارشون را میدند دست بلاگرهای بی سواد تبلیغ بشه پس صد در صد نگو که کار پزشک نیست

چیکار کرد با دندونتون،دندون پسر منم ناقص عصب کشی کرد باید ببرم جای دیگه دوباره هزینه کنم دوباره بچه ...

فکم برگشته 4 میل قبلا 8 میل بود فاصله اش بعد جراحی عالی شدش این باز باز شدش برگشته همه میدونن دکتر خودمم فهمیده گفت بیا درست اش میکنم برات بیمارم هستی در قبال مسئول ام

شاید هم پزشکه اینکارو کرده.وقتی کلا پزشکا به جایی رسیدند که کارشون را میدند دست بلاگرهای بی سواد تبل ...

بلاگری نمیکنه کلا همش کاریه و یا مطالب آموزشی شک ندارم کار پزشکم نیست پزشکم پیج قبلیم رو داشت هر بار درست درمون جواب میداد محترمانه این مال 3 سال پیشه جدیدا پیج خودش اداره نمیکنه 

بلاگری نمیکنه کلا همش کاریه و یا مطالب آموزشی شک ندارم کار پزشکم نیست پزشکم پیج قبلیم رو داشت هر بار ...

نه عزیزم میگم که وقتی پزشکای الان تبیلغاشون را میدند دست بلاگرها از دکتر شما هم بعید نیست خودش پاک کرده باشه.

برات اصلا مهم نباشه، اون ضرر کرد که یه عضو از دست داد شما ضرر نکردید.

اگر خیلی ناراضی هستید حتما زنگ بزنید مطب بگید.