2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار ارزش دیدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست
اصلا طبیعی نیستن یا بلد نیستن طبیعی بازی کنن مخصوصا پدرمادر محبوبه برام جذاب نبود

وا از بهترین بازیگر های ایرانن البته من هنوز بازیشون تو این فیلم رو ندیدم ولی محبوبه واقعا خوشگله

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سانسور شده نیست .فعلا اولاشه آخه .یه جاهایی و اضافه کردن به داستان .یه جاهایی هم عین همون رمانه . ...

خب سریال خیلی با اصل رمان متفاوته من ترجیح خودم سریاله

اخه خیلی ها میگفتن رمانش سانسور شدس

خب سریال خیلی با اصل رمان متفاوته من ترجیح خودم سریالهاخه خیلی ها میگفتن رمانش سانسور شدس

رمانش بی نظیره .

به نظرم اول رمانشو بخون بعد فیلم و ببین

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

کلا سریال های نمایش خانگی رو هیچوقت نگاه نمی‌کنمبخصوص تاریخیاصلا به گرد پای تلویزیون هم نمیرسهسریال ...

واقعا سریال شهرزاد رو نمیتونی با هیچکدوم از سریال های دیگه مقایسه کنی واقعا بی نقص و با کیفیت بود

کلا سریال های نمایش خانگی رو هیچوقت نگاه نمی‌کنمبخصوص تاریخیاصلا به گرد پای تلویزیون هم نمیرسهسریال ...

چه ربطی داره سریال هایی که شما میگید برای قبل سال 90 حتی الان هم تلوزیون مالی نیست و اینکه سریال شهرزاد یکی از بهترین و ماندگار ترین سریال های ایرانه مخصوصا با بازی محشر استاد علی نصیریان نمیدونم چطور بهش میگید بد و اینکه من خودم تلوزیون رو بخاطر سانسور مسخره و شدیدش اصلا نمیپسندم

مزخرفهمزخرفرمانش بی نظیرهیه مشت بازیگر بی عرضه رو برداشتن آوردن هیچی بارشون نیست

وای نگو محبوبه خیلی خوشگله بعد رضا کیانیان و عای مصفا از بهترین بازیگران