2777
2789
عنوان

شوهرمو نمی‌خوام😕💔خانم های متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 69 پست
برگردی ترسش از رفتن تو میریزه و به کاراش ادامه میدهشایدم میخاد وقت بخره اموالش رو تغییر نام بده.اگه ...

اموال نداره اخع

فقط یه ماشین درب و داغون داره

اونم با طلای من خریده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خانوادت چیه؟؟اونا اجازه میدن برگردی سه ماه فرصت بدی اگ خوب نبود طلاق بگیری

خانوادم میگن بمون پیشمون تا کارش اونجا تموم بشه یکسال طول می‌کشه تا بیاد اینجا خونه بگیره نزدیکمون باشی 

زن دوستش میگه با ضمانت من بیا تکرار کرد خودم می‌برمت پیش خانوادت خودش میگه پیشم سه ماه بمون خوشت نیو ...

شایداین سه ماه تکرارنکنه اما بعدش چی؟اگه بعددوسال تکرارکردچی؟اصلا دلم نمیخادبگم جدابشومیترسم ازلین حرف امافکرهاتو بکن بایه وکیل یا مشاورصحبت کن حتما باقانون وتعهدبرگرد،شوهرمن هفت سال باهمین حرفهاش والتماس نزاشت جدابشم،اعتیادداره،حالاکه دیگه میدونخ جدانمیشم میگه بروجدابشو هرکاری دلت خواست بکن،نمیخام زبون بدبزارم ان شاالله درست بشه اماحتما باکیل یا مشاورخ مشورت کن عزیزم

عزیزم واقعا خیانت چیز به شدت وحشتناکیه امید وارم دیگه نه برات تکرار بشه نه سر کسی بیاد .

ولی بیا این فرضت اخرم بهش بده ولی به این شرط که یا حق طلاق بهت بده یا ماشینی که با پول طلای خودت خریدیو بزنه به اسمت .

یگو با این شرط میمونم و به خاطر زندگیت بمون اگه درس شد که الحمدالله ولی اگه درس نشد میتونی با دست پر برگردی و اون شکست میخوره .

کمی سیاست خواهشا 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم واقعا خیانت چیز به شدت وحشتناکیه امید وارم دیگه نه برات تکرار بشه نه سر کسی بیاد .ولی بیا این ...

همین فکر رو میکنم

چجوری

بآر اول دقیق روز زایمان اولین بچم ۱۲سال پیش بودفهمیدم ولی سروصدا نکردم فقط بی صدا وبی حرف گریه کردم قول داد بعد ۴سال فهمیدم یه ماه با دوست دختر سابقش بوده سروصدا کردم جیغ زدم گریه کردم شکستم قرآن گذاشتم وسط دست گذاشت روش؛دست گذاشت رو سر دوتا بچها که تکرارنمیشه،زنگ زد به طرف جلو من فحش دادوگفت فقط برای سرگرمی باهاش حرف زده وجونش برای زن وبچش درمیره،دخترم اومد درخونم گریه وغلط کردم،چون فامیلن خیلی خیلی برام سخته چون میبینیم همدیگه رو تومراسما،ولی وایستاد سرقولش،۸ساله هیچی ندیدم هزارها بار پیام اشون جلو چشم اومده ولی توروش نزدم دیگه،گفتم فراموش میکنم (بااین که نکردم حتی یه روز)ولی گفتم به خاطر دل بچهاآدم باش؛سخته ولی شد

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
شما که اینهمه مدت تحمل کردی بنظرم سه ماه فرصتو بهش بده اگه دوباره برگشت سر خونه اول طلاق بگیر

نزدیک دوساله باهمیم عقد و ازدواج 

از دوماه بعد عقد شروع کرد

عزیزم آدمی که خیانت کنه از چشم می افته ، کسیم که از چشم بی افته دیگه هیچ وقت قرار نیست به دل بشینه . ...

هیچ وقت اینجوری نگو انسان جایزالخطاست،یه جا یه جمله خوندم نوشته بود راه برگشت بزارین یه وقت دیدی یه روزی تو موقعیتی بودی که قبلا متنفر بودی ومیگفتی من این نمیشم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
همین فکر رو میکنم

افرین 

ببین سن جفتتون کمه ولی خب خانما ماشالله عقلشون بیشتر از اقایون هست پس تو خانمی کن بمون و این اخرین فرضتو با اون شرطا بهش بده اینجوری اگه خدایی نکرده باز خیانت کرد از این پشیمون نمیشی که چرا اخرین فرصتو ندادم .

بعدم وقتی باهم اوکی شدین چنان سرسنگین باش و چنانی به خودت برس تا ببینه بهتر و قشنگ تر از شما گیرش نمیاد و همچنین به شدت بچسب به خونه و زندگی و دستپختت .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫