2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچه دار نشی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 102 پست
نه عزیزم میخوام برم.وقت هم گرفتم. فقط بی صفتیه شوهرم خیلی دلمو شکست

تو برو کارتو بکن اونم بی صفتیش درست میشه خب میبینه بچه ای درکار نیست شاید خیلی دلش میخاد بهم میریزه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

تو برو کارتو بکن اونم بی صفتیش درست میشه خب میبینه بچه ای درکار نیست شاید خیلی دلش میخاد بهم میریزه

توکل ب خدا💔

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دیقه مردم رو تحریک نکنید بزارید مردم به کارش برسه ... حالا خودت به شوهرت نمیتونی بگی آفتابه جابجا ...

خانم به تو ربطی نداره نظرم

سرتو از تو کامنت بقیه بکش بیرون مگه تو صاحب تاپیکی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
درست میگی ولی راه برگشت خونه پدر هم ندارم متاسفانه💔

عزيزم امیدوارم خودش درک کنه حرفش درست نبوده بیاد دلتو یه دست بیاره و ....

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

چرا اینقد تاپیکا سم شده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

[QUOTE=399892999]وا خب برين دكتر دوا درمون كنين خيليا مشكل نازاييشون برطرف شده بعدش اقا هم بايد تست ...

بگو حامله نمیشن حامله میکنن خخخ شوهر به زنش بگه حامله شو خنده داره

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

به نظرم حق دارهیکی از حق هایی که شوهر داره اینه که بچه داشته باشه اگه اشکال از خودش باشه درمان میشه ...

یعنی شما خودتون رو در حد یه دستگاه جوجه کشی میدونید که اگه درست کار نکردید برن یکی دیگه به جاتون بخرن ؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

خیلی قلبم شکسته

تو دیروز منی دختر 

البته یه دختر داشتم

هرچند ک قبل دخترمم اذیت کردنم ب خاطر بچه 

خداروشکر تنبلیم درمان شد و شوهرم تحرک اسپرمش آمده بود پایین نزدیک ۱۰ماه دنبال درمانش بودیم 

آخر سریا به من میگف بچه دار نشم ازم طلاق میگیری!؟

گفتم ن برا چی طلاق یک بچه داریم هنوزم بچه دار میشیم 

حرف و حدیث پدرمادرش که بماند 

قشنگ می‌دونم چی میگی 

امیدت به خدا باشه 

مردا جونشون می‌ره برا بچه 

تو زندگی زناشویی هم زیاد نباید به دل گرفت 

من شوهرم عاشق بچه هست اصلا به خاطر بچه ازدواج کرده  بعد دنیا اومدن دخترم جاش از من جدا کرد فقط به دخترمون محبت میکنه فکر نکن بچه دار شه شوهرش بهش محبت میکنه

یعنی شما خودتون رو در حد یه دستگاه جوجه کشی میدونید که اگه درست کار نکردید برن یکی دیگه به جاتون بخر ...

چرا توهم میزنید؟ زندگی واقعی رو داریم میگم ن تخیلات اینستاگرامی شما رو

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.