2777
2789
عنوان

همش شغلمو مسخره میکنهه

157 بازدید | 11 پست

خواهرم که تازه خودش جایگاه اجتماعی بالایی داره،

هرکاری میکنم حتی یه شوخی، فوری میگه تو چطور فلان شغلو بهت دادن، خاک تو سر فلان اداره، کی چطوری با مراجعات رفتار میکنی و فلان... جوری شده که اصلا نمیتونم راحت باشم با کوچیک ترین رفتارم این کارا رو میکنه. بهش چندبار گفتم نگو بدم میاد من توی شغل خودم خیلی عالیم، چرا همش موقعیت منو میکوبی؟ ولی اصلا انگار نه انگار...

چرا این طور میکنه به نظرتون؟ 🥲الان باز اینکارو کرد واقعا کفری شدم از دستش

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

شوخی خواهرانه درست نیست ولی جدی نگیر بابا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این کار اکثر خانواده هاست

یاد گرفتن به تخریب

روی کارت تمرکز کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

شغل تو و اون چیه

نمیتونم مستقیم بگم شناسایی میشم

اون توی حیطه درمانه

من توی اداره دولتی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

شوخی خواهرانه درست نیست ولی جدی نگیر بابا

واقعا روی اعصابم رفته این کار😭

خب تو هم بکوبش اون دیده نقطه ضعفت رو پررو شده تو هم نفطه ضعفش رو پیدا کن هی بگو هی بخند مسخرش کن دیگه نمیکنه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب شغل شما و خواهرتون چیه؟

یه کامنت بالاتر گفتم عزیزم

متاسفانه این کار اکثر خانواده هاستیاد گرفتن به تخریبروی کارت تمرکز کن

واقعا دیگه دوست ندارم باهاش یه کلمه ام حرف بزنم

خب تو هم بکوبش اون دیده نقطه ضعفت رو پررو شده تو هم نفطه ضعفش رو پیدا کن هی بگو هی بخند مسخرش کن دیگ ...

اخه من اصلا حوصله اینکارو ندارم همش بشینم یکیو مسخره کنم بیشتر ادما رو تشویق میکنم دلم نمیاد کسیو اینقدر بکوبونم

ولی واقعا از این به بعد یا کلا باهاش حرف نمیزنم تا اخلاقشو درست نکنه یا منم همینکارو باهاش میکنم

واقعا روی اعصابم رفته این کار😭

نباید حساسیت نشون بدی وقتی ناراحت میشی نشون میدی از این نقطه آسیب پذیری

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...