2777
2789
عنوان

شوهرم یهو گرفت یقمو کشید

819 بازدید | 60 پست

نامزدم خونمونه کسی هم خونه نیس بقیه بیرونن یه بحث خیلی ریز کردیم یهو رفت بیرون وقتی اومد خونه گفتم کجا رفته بودی گفت رفتم تو ماشین منم گفتم برای چی اونم گفت کار داشتم 

منم گفتم چیکار اونم بد نگام کرد کلا آدمیه که هرکاری می‌کنه بدش میاد سوال بپرسی ازش حتی مامانش

و من سر این موضوع اوایل نامزدیمون بهش گفته بودم که من زنتم با مادرت فرق میکنم ما تو رابطه ایم وقتی سوالی داشتم بهم جواب بده

سر اینکه جوابمو نمیداد منم گفتم مگه من بهت نگفتم من مامانت نیستم وقتی سوال میپرسم جوابمو بده

اونم یهو گرفت یقمو تو دستش جمع کرد کشید سمت خودش به حالت خیلی بد گفت صداتو بیار پایین...

رفت تو حموم درو کوبید منم شکه شده بودم همینجوری خشکم زده بود نمیتونستم تکون بخورم الانم زار زار دارم گریه میکنم 

اینا همه آلارمه 

حواستو جمع کن نامزدی فقط خرید کردن و رابطه نیستا

برای شناخته

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ب اون جواب بده نه به زار زار 

چقدر بچگانه رفتار می‌کنی خب پرسیدی گفت کار داشتم مگه بازجو هستی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین وقتی کسی عصبیه اینقدر باهاش حرف نزن

خب رفته تو ماشین دیگه بزار دو ساعت دیگه بپرس چیکار میکنی نه اون لحظه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خب مشکل از خودته از اول میدونستی از سوال پرسیدن بدش میاد اگه نمیتونستی تحمل کنی همون نامزدی ردش کن  چرا فکر کردی میتونی تغییرش بدی؟؟؟.. یکی که به مادرش اجازه نمیده ازش سوال بپرسه واقعا فکر کردی به زنش احازه میده؟؟؟

الان همه میگن :

مردا از جواب دادن زیاد بدشون میاد

مردا خوششون نمیاد زن صداشو بالا ببره

مردا خیلی 💩 خوردن

برو در حمومو قفل کن شیر اب سردو باز کن تا یخ کنه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

منم از بازجویی بدم میاد یعنی چی که گفته کار داشتم تو دوباره گفتی چیکار مگه بچه پنج ساله هستش که سوال جواب میکنی 

انقد نچسبید به شوهراتون از خودتون دورشون میکنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫