اره از این بابت درسته ک بعضی مردا واقعا فقط بفکر خواسته ی خودشونن فقط و ب احساسات زن توجهی ندارن 👌� ...
مکانیسم مردها تو این مورد خیلی ساده تره ولی زنها پیچیده ترن و نیازهای بیشتری دارن و مرد ب خودش زحمت نمیده اونا رو بشناسه یا عملی کنه فک میکنه خودش و دسته بیلش کافیه
سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقتنینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکنایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن میتونه غیر قابل کنترل هم باشه من برای اینکه با همسرم باشم مرخصی ساعتی میگیرم گاهی
یعنی نمیتونی صبر کنی بری خونه بعد ساعت کاری؟ عجیبه خیلی هم عجیبه مگه اینکه تو چت حرفای سک سی بزنید ک مجبور شین برین ولی بازم تا ی حدی خوبه م شوهرت انقد هاته
راست میگی..ولی چرا الان بیشتر خانما رو میبینم شاکین از شوهراشون ک چقد رابطه میخان وفلان خب حتما ب او ...
بیشتر خانما بخاطر این سردن چون اقایون خیلی هاشون بخاطر سبک زندگی بد و پوسچر بدنی بد شریک های حنسی خوبی نیستن . پارتنر ادم س** بلد باشه مطمین باش زنا اتفاقا بیشتر خوششون میاد . اینایی که بدشون میاد زده شدن از رابطه بخاطر ناشی بودن اقایون و عدم تواناییشون تو ار** کردن خانم
یکی تو این سایت بود میگفت مگ اصلا زن نیاز داره؟ مگ ارضا میشه؟😐😐😐😐😐بعد براش هم عجیب بود😐بابا تو یخی دلیل نمیشه بقیه یخ باشن ک😐😐😐انواع آدم داریم و کسی عجیب و فضایی نیست چ یخش چ هاتش
☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اتفاقا میل جنسی تو زنا ببشتره ولی کنترل رو این غریزه از طرف زن هم بیشتره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.