2777
2789
چن هفته ای؟دکتربرات آزمایش سلفری یاآمنیوسنتزمینویسه

21هفته 

آزمایش نوشت انجام دادم دعا کن مشکلی نباشه دارم دق میکنم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=399888253]21هفته  آزمایش نوشت انجام دادم دعا کن مشکلی نباشه دارم دق میکنم [/QUOTEنگران نباشید بخدا بیشتر این جوری جواب مینویسن که آدم هزینه کنه بره فلان آزمایشگاه از طرف خودشون که جیب بقیه هم پر بشه ، خیلی از آدما بودن که ریسک داشته آزمایش شون ولی وقتی امینوسنتز کردن همه چیز اوکی بوده 

[QUOTE=399888253]21هفته آزمایش نوشت انجام دادم دعا کن مشکلی نباشه دارم دق میکنم [/QUOTEنگران نباشید ...

خدا کنم مشکلی نباشه  بخدا ۹تومن ازم گرفت حالا پول گیر میاد ولی من از ترس دارم میمیرم تا جواب بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی احتمال اینکه مشکل داشته باشه هست؟آخه سونو گفت مشکلی نداره بعد تو خانوادمونم همچین مشکلی نیست اص ...

اره احتمالش هست

ازمایش سلفری بده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
آزمایش خودتونه؟

آره 

دکتر برام آزمایش دوباره نوشت ۳هفته طول می‌کشه جوابش بیاد تو رو خدا دعا کنین مشکلی نباشه من همی الان دارم میمیرم از فکرش 😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره احتمالش هستازمایش سلفری بده

آزمایش امروز انجام دادم دعا کن برام هنوز به شوهرمم چیزی نگفتم از بس ذوق داره نمی‌دونم چی‌بگم 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایش امروز انجام دادم دعا کن برام هنوز به شوهرمم چیزی نگفتم از بس ذوق داره نمی‌دونم چی‌بگم 😭😭😭

حتما شوهرتو در جریان بذار

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نگران نباشید ازمایش سلفری بدین دقیق بهتون میگه 

شما مگه غربالگری اولو ندادین؟۲۱ هفته دیره زمان سقط قانونی(دور از جون شما)گذشته

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
یعنی احتمال اینکه مشکل داشته باشه هست؟آخه سونو گفت مشکلی نداره بعد تو خانوادمونم همچین مشکلی نیست اص ...

عزیزم اکثر آزمایشهای غربالگری ریسک رو بالا می‌زنه مخصوصا اگر سنت بالای ۳۵ باشه 

برو سلفری خیال خودتو راحت کن 

یک در چهل و پنج احتمال داده میشه تقریبا دو سه درصد درصد بالایی نیست انشالله ک هیچی نیست

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸

عزیزم بیشتر ازمایش ها رو دیدم که ریسک میزنن اصلا نگران نباش 

منم ریسک زدن بعد از غربالگری ها سلفری دادم حتی سلفری هم مشکل داشت بعد گفتن باید آمینوسنتز کنی اونم از ترسم انجام دادم باز ریسک داشت 

اما بچه رو نگه داشتم به بچم میگفتن که بجای دو تا کروموزوم سه تا کروموزوم داره

تو امینو هم گفتن کروموزومش برعکس هست خلاصه تا بچمو بغل بگیرم مردم و زنده شدم 

فارغ از هزینه هاش 

اما در نهایت لطف خدا بود بهم بچه ی سالم داد الکی استرس نداشته باش 

اما ازمایش بده خیالت راحت باشه انشالله سالم بیاد بغلتون

نگران نباشید ازمایش سلفری بدین دقیق بهتون میگه شما مگه غربالگری اولو ندادین؟۲۱ هفته دیره زمان سقط قا ...

غربالگری اول آره مشکلی نداشت سونو آنومالی هم گفت مشکلی نیست ولی آزمایش آنومالی ایجور نوشته بخدا دارم میمیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک در چهل و پنج احتمال داده میشه تقریبا دو سه درصد درصد بالایی نیست انشالله ک هیچی نیست

تو رو خدا برام دعا کن دارم از ترس میمیرم همه ش گریه میکنم از صبح 

1
5
10
15
20
25
30
35
40