عزیزم اکثر آزمایشهای غربالگری ریسک رو بالا میزنه مخصوصا اگر سنت بالای ۳۵ باشه برو سلفری خیال خودتو ...
آزمایش دکتر نوشت امروز انجام دادم تا جوابش بیاد من مردمو زنده شدم تو رو خدا برام دعا کن مشکلی نباشه شوهرم هنوز نمیدونه از بس ذوق بچهرو داره موندم چجوربگم بهش 😭😭دعا کن خدا ناامیدم نکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ان شاا...خیرهنگران نباش احتمال زیادبخاطرفاکتورسن هست که برات ریسک زده
همه ش گریه میکنم دست خودم نیست بخدا دعا کن خدا ناامیدم نکنه همین سنمو اول پرسید بخدا تو این نداری ۹تومن دادم آزمایش پول بدرک دعا کن مشکلی نباشه یا امام حسین ناامیدم نکن
غربالگری اول آره مشکلی نداشت سونو آنومالی هم گفت مشکلی نیست ولی آزمایش آنومالی ایجور نوشته بخدا دارم ...
اصلا لازم نیست خودتو اذیت کنی ببین ۳ درصد ارزش داره با خودت اینطور کنی توکل به خدا انشالله هیچی نیست ضمن اینکه به قول دوستمون غربالگریا ریسکا رو ی کمی بالاتر میزنن
دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸