2777
2789
عزیزم اکثر آزمایشهای غربالگری ریسک رو بالا می‌زنه مخصوصا اگر سنت بالای ۳۵ باشه برو سلفری خیال خودتو ...

آزمایش دکتر نوشت امروز انجام دادم تا جوابش بیاد من مردمو زنده شدم تو رو خدا برام دعا کن مشکلی نباشه شوهرم هنوز نمیدونه از بس ذوق بچه‌رو داره موندم چجور‌بگم بهش 😭😭دعا کن خدا ناامیدم نکنه 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

گلم برات زده ریسک سندروم داون جنین مثبت زده و یک به۴۵هست یعنی یک نفرازتعداد۴۵بچه

یعنی از بین ۴۵بچه‌احتمال اینکه مشکل  دورازجون زبونم لال برا بچه من پیش بیاد ۱هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی از بین ۴۵بچه‌احتمال اینکه مشکل دورازجون زبونم لال برا بچه من پیش بیاد ۱هست؟

دورازجون بله واحتماله گلم

تاپیک منوببین برامن احتمال یک به ۲۱۹بود آمنیوسنتزدادم وجواب خوب اومد

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ان شاا...خیرهنگران نباش احتمال زیادبخاطرفاکتورسن هست که برات ریسک زده

همه ش گریه میکنم دست خودم نیست بخدا دعا کن خدا ناامیدم نکنه همین سنمو‌ اول پرسید بخدا تو این نداری ۹تومن دادم آزمایش پول بدرک دعا کن مشکلی نباشه یا امام حسین ناامیدم نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ش گریه میکنم دست خودم نیست بخدا دعا کن خدا ناامیدم نکنه همین سنمو‌ اول پرسید بخدا تو این نداری ۹ ...

نگران نباش ان شاا...چیزی نیس.همین نگرانی واسترس برابچه ات بدتره گلم

توکل کن به خداواعمه درست میشه

تاپیک بزن برات دعاکنن.دعای اینجامعجزه اس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نگران نباش ان شاا...چیزی نیس.همین نگرانی واسترس برابچه ات بدتره گلمتوکل کن به خداواعمه درست میشهتاپی ...

تاپیک میزنم ولی بلد نیستم ادد کنم شما بلدی ادد کنی بقیه رو که دعا کنن برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایش دکتر نوشت امروز انجام دادم تا جوابش بیاد من مردمو زنده شدم تو رو خدا برام دعا کن مشکلی نباشه ...

عزیزم 😢😢نگران نباش ایشالا که نی نی عزیزتو سالم و سلامت بغل می‌کنی 😍😍😍

عزیزم 😢😢نگران نباش ایشالا که نی نی عزیزتو سالم و سلامت بغل می‌کنی 😍😍😍

به امید خدا 

برام دعا کن هیشکی نمیدونه من الان چه حالی دارم 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غربالگری اول آره مشکلی نداشت سونو آنومالی هم گفت مشکلی نیست ولی آزمایش آنومالی ایجور نوشته بخدا دارم ...

اصلا لازم نیست خودتو اذیت کنی ببین ۳ درصد ارزش داره با خودت اینطور کنی توکل به خدا انشالله هیچی نیست ضمن اینکه به قول دوستمون غربالگریا ریسکا رو ی کمی بالاتر میزنن

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
اصلا لازم نیست خودتو اذیت کنی ببین ۳ درصد ارزش داره با خودت اینطور کنی توکل به خدا انشالله هیچی نیست ...

خدا از زبونت بشنوه رفتم حموم آروم تر شدم خدا رو شکر 

بخدا از اول بارداری روزانه کارم قرآن خواندن هست به نیت سلامتی بچه مبرام دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40