2777
2789
عنوان

کیا نمیخوان ازدواج کنن

275 بازدید | 24 پست

من قبلاً دوست داشتم الان شرایطش نیست و درست هم نخواهد شد نپرسید چرا

راستش بعضی وقتا ناراحتم چون یک انتخاب نبوده یه اجبار بود تو سرنوشت من

ولی یکم مزایای مجردی رو بگین 

یکیش اینه آدم دیر تر پیر میشه فک کنم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله شرایطش برات جورشه وازدواج کنی

نمیشه عزیزم واقعا ولی دوست دارم کنار بیام با شرایط نه اینکه گله کنم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

میدونم منم دعاکردم که بشه ازخداهرکاری برمیادشایدبه حرف من گوش داد

ممنون مهربونم💓

والا من مجردم موهام سفید شدهروحیه هم ندارمحداقل برای من مزایا نداره

چند سالته؟

با این شرایط و قوانین جدید، ازدواج دیگه رسما و قانونا شده بردگی زن. برد اصلی شما میکنی اتفاقا باور ک ...

هم قانون هم جو جامعه 

باید پا به پای مرد کار کنی 

خب ما میکنم اون پول رو برای خودم خرج میکنم 😬

هم قانون هم جو جامعه باید پا به پای مرد کار کنی خب ما میکنم اون پول رو برای خودم خرج میکنم 😬

همین تهشم طلبکارتم بازم. با این شرایط مسخره اونایی ازدواج کردن باید زانو غم به بغل بگیرن نه شما عزیزم. 

اگه اقایون زرت درخواست ندن ،۳۶

اکثرا خانمهای این سنی اطراف منم مجرد هستن عزیزم ولی خوشحالم شما هم خوشحال باش 

اکثرا خانمهای این سنی اطراف منم مجرد هستن عزیزم ولی خوشحالم شما هم خوشحال باش

والا برای من موضوع خوشحال کننده ای نیست و خوشحالم نمیتونم باشم

برای خودم آرزوها و هدفایی داشتم

پدر و مادر مسن دارم همش ترس نبودن اونارو دارم بخصوص مادرم که بشدت بهش وابستم

پیری و تنهایی قشنگ نیست وحشتناکه مریضی داره یکی نیست دستتو بگیره ببره دکتر یا کسی نیس اب بده دستت فردا یه قدمم نمیتونی برداری ادمیزاد همیشه جوون و سالم نیست

وقتی مرگ سراغ ادم تنها بیاد و کسی باخبر نمیشه 

من به همه چی متاسفانه فکر میکنم خیلی عذابم میده 

والا برای من موضوع خوشحال کننده ای نیست و خوشحالم نمیتونم باشمبرای خودم آرزوها و هدفایی داشتمپدر و م ...

با سایت ادم و حوا اشنایی دارین؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست