2777
2789
عنوان

همکارم میگه منو به دوستت معرفی کن

109 بازدید | 10 پست

دوستم یه بار اومد محل کارم سریعم رفت یعنی با همکارام کلا حرف نزد بعد که رفتم ازم پرسیدن راجع بهش منم گفتم دانشجوعه و... خلاصه این همکارم یه آقاییه همه بهش مورد معرفی کردن انگار هی ایراد گرفته و نشده کلا، ازین نظر معروفه اونجا، ۱۰ سالم از دوست من بزرگتره، چند باره میگه منو بهش معرفی کن هی پیچوندمش ول نمیکنه، نمیدونم چکار کنم، الکی بگم بهش گفتم گفته نه؟ اخه دوستم تازه شکست عاطفی خورده و خیلی اذیت شد و واقعا شرایطش مناسب نیست، بعدم از لحاظ ظاهری و اینا به نظرم نپسنده، نه اون دوستمو دیده، نه دوستم اونو صرفا همین که من رفتم بیرون و باهاش حرف زدم سوال کردن در موردش میترسم بگم دوستم ناراحت شه بگه چرا در موردم حرف زدی یا فکر کردی من ممکنه به همچین ادمی جواب مثبت بدم

ب اون مرده بگو فعلا براش اماده نیس اگ میخوای چند ماه دیگه بهش میتونم بگم 

و ب دوستتم پیشنهادش بده بعدا، بگو خیلی بهم گفته بود و اینا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

هیچوقت کسیو به کسی معرفی نکن. اگه خوشبخت بشن میگن خودمون کردیم اما اگه هر گونه ناراحتی پیش بیاد باعثش شما رو میدونن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت کسیو به کسی معرفی نکن. اگه خوشبخت بشن میگن خودمون کردیم اما اگه هر گونه ناراحتی پیش بیاد باعث ...

دقیقا اصلا دوست ندارم این کارو، چند بارم مستقیم بهش گفتم من میترسم کسیو معرفی کنم😞

اصلا تویه این مسائل دخالت نکن ممکنه این آقا متاهل باشه و کسی ندونه یا یه مشکل بزرگ داشته باشه بعدا تو گرفتار میشی. اگر دوباره اومد سراغت بهش بگو با دوستم حرف زدم دوستم گفت اگر بابت امر خیر میخواید آشنا بشید فقط شماره پدر یا مادرم رو بهتون میدم. اگر قصد بدی داشته باشه کلا بیخیال میشه

دقیقا اصلا دوست ندارم این کارو، چند بارم مستقیم بهش گفتم من میترسم کسیو معرفی کنم😞

نه بابا ترس نداره 

خودشون باید همو بشناسن دیگه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اصلا تویه این مسائل دخالت نکن ممکنه این آقا متاهل باشه و کسی ندونه یا یه مشکل بزرگ داشته باشه بعدا ت ...

متاهل که نیست میشناسمش ولی شرایطش ایده ال نیست، من ظاهرشو نمیپسندم، با مادرش زندگی میکنه و فکر نمیکنم بعد ازدواجم از هم جدا شن، یه سری تفکرات قدیمی و مردسالارانه داره پسر خوبیه، اهل دود و کثافت کاری اینا نیست با معرفت و زرنگه ولی اون مشکلاتم داره

ببین عزیزم زنگ بزن دوستت خیلی محکم و صریح بگو میدونم شرایط روحیت خوب نیس اما من الان مامورم و معذور. 

همکارم اینه و شرایطش این.  ازت خوشش اومده میخاد خاستگاری کنه. 

و بعدم چند بار بگو من فقط معرفم خوب و بدش پای خودتون دوتا ادم عاقل و بالغید و کلی فرصت آشنایی دارید. .

معرفی دو نفر برای ازدواج خیلیم ثواب داره.  ینی چی این حرفا که میترسم !  خودشون همو میسنجن به حرف شما که ازدواج نمیکنن. 

متاهل که نیست میشناسمش ولی شرایطش ایده ال نیست، من ظاهرشو نمیپسندم، با مادرش زندگی میکنه و فکر نمیکن ...

عزیزم ما حتی نمیدونیم خواهر و برادرمون چه چیزایی رو ازمون پنهون میکنن چه برسه به مرد غریبه. 

ببین عزیزم زنگ بزن دوستت خیلی محکم و صریح بگو میدونم شرایط روحیت خوب نیس اما من الان مامورم و معذور. ...

اخه مشکل اینه اصلا ندیده که خوشش بیاد، اگه مثلا همو میدیدن باز کار من راحت بود. دوست من اومد دم در من رفتم یه همکار خانومم از دور قد و هیکلشو دید بعد که اومدم داخل گفتن دوستت فنچ بود چیه و چکارس و فلان... یعنی من بخوام بگم باید بگم من در موردت حرف زدم پیش همکارام... فقط شغل و تحصیلاتشو میدونه و این که از لحاظ قد و هیکل به هم میخورن، چون همکارمم قد بلند و هیکلی نیست

عزیزم ما حتی نمیدونیم خواهر و برادرمون چه چیزایی رو ازمون پنهون میکنن چه برسه به مرد غریبه.

درسته ولی خب یه شناخت کلی ازش دارم چیز بدی ازش ندیدم... هم ازین جهت هم ازین جهت که بعد پنهان اخلاق و رفتار و فرهنگ متفاوت و اینا واقعا دوست ندارم این کارو انجام بدم