2777
2789
عنوان

کمککک🫠تجربی یا انسانی

112 بازدید | 21 پست

یه رشته خوب ک آینده کاریش هم خوب باشه دانشگاهی ک تهران باشه ازاد یا دولتیش فرقی نمیکنه 

تو کدوم رشته سختیش کمتره؟

از ی طرف محسباتم زیاد خوب نیس از ی طرفم تجربی شاخه های بیشتری داره ک شانس قبولی رو بیشتر میکنه

رشته های انسانی رو زیاد نمیدونم فک کنم فقط حقوق و روانشناسی خوب باشه...چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی خوندم سمتش نیا برو تجربی اخرین رتبه اش هم شغل داره انسانی فقط حقوق و روان با فرهنگیانه ک رتبت خیلی باید خوب باشه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

انسانی خوندم سمتش نیا برو تجربی اخرین رتبه اش هم شغل داره انسانی فقط حقوق و روان با فرهنگیانه ک رتبت ...

دقیقا بخاطر همین شک داشتم انسانی رو

ولی محاسباتم زیاد خوب نیس تو تجربی میتونم ازاد چیزی قبول شم بنظرت🫠

دقیقا بخاطر همین شک داشتم انسانی روولی محاسباتم زیاد خوب نیس تو تجربی میتونم ازاد چیزی قبول شم بنظرت ...

ببین من ریاضیم به شدت ضعیف بود ولی الان برمیگشتم عقب رو محاسباتم کار میکردم یا اصلا میرفتم سمت رشته های فنی ولی پامو تو رشته انسانی نمیذاشتم انسانی رشته خیلی شیرینیه ولی اصلا شغل نداره

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

چه دلایلی

دانشگاه دولتی رشته خوب بخوای باید رتبه ات 500 به پایین باشه یعنی عملا اینکه میگن زیر 2000 خوبه برا انسانیا صدق نمیکنه/90 درصد رشته هاش شناورن یعنی شما انسانی با رتبه دو رقمی میری روانشناسی ولی یه فردی که تجربی خونده تقریبا با رتبه5000 وارد اون رشته میشه/پذیرش فرهنگیان از رشته انسانی به نست سایر رشته های دیگه بسیار سخت‌تر مخصوصا اگه دختر باشی و منطقه یک باشی

انسانی خوندم سمتش نیا برو تجربی اخرین رتبه اش هم شغل داره انسانی فقط حقوق و روان با فرهنگیانه ک رتبت ...

حق گفتی😔

رتبه ام خوب شد ولی...

رشته های خوب دانشگاه دولتی دو رقمی میخواد

حق گفتی😔 رتبه ام خوب شد ولی...رشته های خوب دانشگاه دولتی دو رقمی میخواد

حیف شده عزیزم 💔 همکلاسیم سال کنکور سر جمع پنج ساعت درس نخوند الان رفته دانشگاه چون سهمیه داشته🥱پشت میمونی؟

شما الان دانشجویی؟چه رشته ای میخونی؟

نه رتبم به رشته حقوق و روان نمیخورد دوست نداشتم رشته های دیگ بخونم مجبورم پشت وایسم

حیف شده عزیزم 💔 همکلاسیم سال کنکور سر جمع پنج ساعت درس نخوند الان رفته دانشگاه چون سهمیه داشته🥱پشت ...

همین سهمیه ها همه چیزو خراب کرده متاسفانه

فایده ای نداره چون خودم و حتی دوستام که رتبه های خوبی داشتیم اون چیزی که می‌خواستیم دانشگاه دولتی نیاوردیم

اوضاع سنجش و امتحانات نهایی هم که داغونه

همین سهمیه ها همه چیزو خراب کرده متاسفانهفایده ای نداره چون خودم و حتی دوستام که رتبه های خوبی داشتی ...

بنظرم نهاییا از کنکور سخت تر و استرس اور ترن

نه رتبم به رشته حقوق و روان نمیخورد دوست نداشتم رشته های دیگ بخونم مجبورم پشت وایسم

منم هدفم همین بود متاسفانه امسال اوضاع قبولیا خیلی بد بود

ببین واقعا همتشو داری که زیر400 بشی؟

مثلا سال پیش تا 2000 مشاوره میگرفتن ولی امسال نه💔💔