2777
2789
عنوان

کمککک🫠تجربی یا انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
منم هدفم همین بود متاسفانه امسال اوضاع قبولیا خیلی بد بودببین واقعا همتشو داری که زیر400 بشی؟مثلا سا ...

نمیدونم فعلا ک روزام داره میگذره هیچکاری نمیکنم یکیو میخوام هولم بده سمت درس ولی مشاور نمیخوام بگیرم پارسال گرفتم هیچ کمکی نکرد

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

بنظرم نهاییا از کنکور سخت تر و استرس اور ترن

اتفاقا من تراز نهاییم خیلی خوب شد کنکور رو خراب کردم

ولی خب چه فایده اگه بخوای پشت بمونی مجبوری دوباره همه دروس رو ترمیم بزنی چون امسال نسبت به سال پیش تراز بیشتری میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من تراز نهاییم خیلی خوب شد کنکور رو خراب کردمولی خب چه فایده اگه بخوای پشت بمونی مجبوری دوبار ...

نه من نهاییا رو خراب کردم اسمشونم میاد حالم خراب میشه نمیدونم بمونم یا بهمن انتخاب رشته کنم برم تاریخ یا باستان شناسی

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

نه من نهاییا رو خراب کردم اسمشونم میاد حالم خراب میشه نمیدونم بمونم یا بهمن انتخاب رشته کنم برم تاری ...

نه حداقل رشته تاپ برو دیگه 

رتبه ات مگه چند شده؟البته اگه دوست نداری نگو عزیزم

نه حداقل رشته تاپ برو دیگه رتبه ات مگه چند شده؟البته اگه دوست نداری نگو عزیزم

پنج رقمی شده🙈😂 واقعا موندم اون سیزده ساعتی ک درس میخوندم به چه دردی خورد

اها من 1800 و خرده ای شدم عزیزمولی واقعا اگه رشته خوب و دانشگاه دولتی میخوای ببین میتونی 400 به پایی ...

افرین خیلی خوب بوده حتما منطقه یک بودی  بنظرت میشه تو پنج ماه جمعش کرد؟