2777
2789
عنوان

علت اینکه یکی بلاکم می‌کنه و هی درمیاره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمه معرفیش کرد گفت برو باهاش ازدواج کن.چهارشب پیشش خوابیدم منو از دختری دراورد الان به دروغ میگ ...

خواستگاره عجب حرفشو جدی بگیر شاید واقعا زن داره ببین پسرا مثل ما دخترا احساسات حالیشون نیس اونا با عقل تصمیم میگیرن که همونم ندارن وقتی جدیت نمیگیره پس یعنی واقعا نمیخوادت وگرنه قدم برمیداشت به سمتت منم بر حسب تجربه گفتم بهت هیچ پسریو جدی نگیر

مگه دنیا بکام منه؟ مگه به هرچی خواستم رسیدم؟

منم الان تو شرایط سخت قرار دارم عزیزم البته خداروشکر مسائل عاطفی نیس ولی از من به تو نصیحت نمی‌دونم چندسالته من اول جوونی خودمو غرق رویای عاطفی کردم برام زجرآور بود هیچ پسری تا خودشو بهت ثابت نکرده روش حساب باز نکن