2777
2789
عنوان

یه واقعیتی توی ازدواج وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 57 پست
اخه تجربه هاشون خیلیی بیشتره

تجربه هاشون برای زندگی خودشون خوبه 

من هر زمان مامان بابام تو بحث هامون نظر دادن به ضررم شده 

چون تجربشون برای شخص مقابل خودشون جوابه 

نه همه کس

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من کلا دلم راضی نمیشه به ازدواجی که خانواده ها مخالف باشن.خانواده طرف نمیخواستن تورو بعد بری عروسشون ...

وقتی طرف بخاطر تو قید خانوادشون میزنع وقتی سالها باهاته هیچ کسو هیچ عزیزشو به تو ترجیح نمیده وقتی بهم می‌یاید وقتی باهم مچید خانواده چیه خانواده کیه ؟؟عمه من پسرش میخاست دوست دخترش بگیره شب روز گریه و ناله الان عاشق عروسشه یکی حق حرف زدن ندارم ازعروسش بد بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفم لزوما همه پدر مادرا عاقل تر از بچه هاشون میستن

البتهسن اون بچه هم  مهمه چند سالش باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم حرف مفت یعنی نتونی منطقی جواب بدی و نظر مخالفت رو در کمال ادب بیان کنی.

عزیزم بحث تجربه نیست 

کی میخواین بفهمین ازدواج مهم ترین تصمیم زندگی یک نفر هست و خودش باید این تصمیم مهم را بگیر بر فرض پدری بر این باوره پسر بیکاره ازدواج نکنن دخترم سختی نکشه 

دختر بر این باوره من سختی میکشم باهم درستش میکنم مهم اینه کنار اون باشم 

این یه مثال بود بفهمید ازدواج یه تصمیم شخصیه 

اونایی هم زندگیشون خراب میشه بخاطر دخالت های بعدش هست چون ناراضی بودن میخوان هر جور شده بگن حق با ما بود حتی به قیمت تموم شدن زندگی

کم نیستن دخترایی که به تصمیم خانواده بدبخت شدن 

نمونه دیگه اشش پدر میگه خواستگار پسر ارومیه برای ازدواج خوبه 

اما دختر به این باوره مرد باید پر سرو صدا و جذاب باشه 

و این میشه حتی اگه طلاق نگیره تا اخر عمر ناراحته

نه الزاماوالدین از یه دختر و پسر هیجانی قطعا عاقل ترن ولی همون والدین از یه دختر و پسر پخته و تحصیل ...

بله کاملا درست گفتی💓😘

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دختر و پسر همه چیز رو مشخص میکنن خانواده تا بخشی از ماجرا میتونن دخالت کنن مخالف بودن چون از نظرشون ...

خوشبخت و سلامت باشین عزیزم💓💓

مرسی که تجربه اتون رو گفتی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وقتی طرف بخاطر تو قید خانوادشون میزنع وقتی سالها باهاته هیچ کسو هیچ عزیزشو به تو ترجیح نمیده وقتی به ...

عزیزم اهمیت خانواده خیلیی خیلیی زیاده،و طرف مقابل باید برای خانوادش و همسر آینده اش ارزش زیادی قائل باشه.

نه اینکه بگه خب من عااشق شدم و اینو میخوام پس گور بابای خانواده.