2777
2789
عنوان

🌸 چله صلوات خاصه حضرت زهرا (س) 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 128 پست

سلام دوستان عزیزم 💕

از ۱۶ آبان چله روزی ۱۳۳ مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا (س) داریم 

متن صلوات 👇

✨ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ✨

این ختم هدیه به حضرت زهرا (س) و حضرت صاحب الزمان (عج) می باشد در صورت تمایل لطفا اعلام بفرمایید 🌷

@mehrsana_barana‍ 

@pilipiti‍ 

@roze2522‍ 

@mehrabankhoda‍ 

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
سلام دوستان عزیزم 💕از ۱۶ آبان چله روزی ۱۳۳ مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا (س) داریم متن صلوات 👇✨ اللّه ...

با کمال میل عزیزم❤🥰

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان عزیزم 💕از ۱۶ آبان چله روزی ۱۳۳ مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا (س) داریم متن صلوات 👇✨ اللّه ...

سلام عزیزم خوبین؟😍😍😍🌹

ممنونم  که تگ کردین

چند دقیقه پیش دنبال اسم کاربریتون بودم 

بله عزیزم شرکت میکنم .

بنویسید به نیت سلامتی و حل مشکل دوستم

سلام عزیزم خوبین؟😍😍😍🌹ممنونم که تگ کردین چند دقیقه پیش دنبال اسم کاربریتون بودم بله عزیزم شرکت م ...

سلام بانو ، چه دل به دل راه داشت 🥰

خوش اومدین جانم 💖

میشه منم یکی دو روز بخونم و تو ثوابش شریک بشم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

التماس دعا گلم 😍♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میشه منم یکی دو روز بخونم و تو ثوابش شریک بشم؟

سلام عزیزم ، برای اینکه اسم‌تون‌ وارد لیست بشه باید چهل و‌یک‌ روز بخونید تا ختم‌ ناقص نشه