2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم یه روز تو موقعیت اون شخص قرار بگیری و یکی بدتر ازخودت سرراهت قراربگیره

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تحت تاثیر حرف کسی ک قرارنمیگیری پس حرف زدن باهات بی فایده اس ولی ایشالا مستاجر واسه خونت پیدا نشه ک ...

آخه میگه مهلت طرف سر اومده اگه اومده باشه ایشون حق داره یه مبلغی رو اضافه کنه 

تاپیک فیکه

از ما گفتن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

نمی‌خوام بگم من آدم خوبی هستم نه اصلا  خوب نیستم 

شوهرم امسال میخواست ۱۴ بگیره از مستاجر مون گفتم این پول برای راحتی ما هست یه خبری بکن تا خدا بهمون خیر کنه گفتم  است ۴ تومن کیفیت زندگی منو بالا نمیبره که رحم کن ما کمتر خرج می‌کنیم عیبی ندارد خلاصه شد ۱۰ تومن آخرش 

من الان خودم تو سختی هستم اما از دورنم خیلی خوشحالیم که تونستم یه کمک کوچک به یکی کنم 

آخه میگه مهلت طرف سر اومده اگه اومده باشه ایشون حق داره یه مبلغی رو اضافه کنه

خودش گفت تازه اضافه کرده خب

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

فردا تموم میشه دیگه می‌خوام ببرم بالا اجاره رو دیگه

خب یه چیز قانونی عرفی اضاف کن تا به طرف هم فشار نیاد رحم کنی طوری نمیشه هرچند من خودم همیشه صاحب خانه هستم این مستاجرا هرکاری کنی باز طلبکارن ولی هرچی من رحم کردم اونا ظلمم کردن

اولا تایپک زدی پر بازدید بشی یا اعصاب مارو خورد کنی هدفت چیه؟ 

دوما خونه داری درست ولی این کارت درست نیست چون حالا

ی خونه یی داری مستاجر طفلی رو آواره کنی ی کم انصاف داشته باش عقده چیو سر اون طفلی خالی میکنی؟ 

سوما الان فکر کردی اینو بنویسی همه تشویقت میکنن؟ 

ی کم انسانیت داشته باش

بی انصافی اونو نتونستم هضم کنی که پیام شما رو دیدم خدا به خیر کنه با وجود آدم‌های مثل شما

انتظار بیجای دارید پس انداز کرده خونه خریده سختی کشیده 

مشکلات داره و قسمتی از درامد ماهانشه اجاره! 

بیخود بیجهت فکر مشکلات یکی دیگه باشه وقتی خودش نیاز داره؟ 

اگر اینجوره اوکیه حقوق شوهرت 

درامد خودت شوهرت بده به دیگران شماهم موردی نداره که