دوباره افزایش بدم چون نیاز دارم به پولش حالا زنه هی التماس میکنه دوتا بچه دارم واقعا کم میاریم پول حالا شمام میخوای ببری بالا این درست نیست
منم گفتم اگه میخوای تخلیه کن اینجا رو اگرم نمیخوای منم که من به هیچ عنوان تحت تاثیر حرف کسی قرار نمیگیرم کار خودمو انجام میدم حالا تصمیم با شماست گفت شب با شوهرم حرف بزنم جوابشو میگم
God, please give me great wealth so that I can befortunate
امیدوارم یه روز تو موقعیت اون شخص قرار بگیری و یکی بدتر ازخودت سرراهت قراربگیره
فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
شوهرم امسال میخواست ۱۴ بگیره از مستاجر مون گفتم این پول برای راحتی ما هست یه خبری بکن تا خدا بهمون خیر کنه گفتم است ۴ تومن کیفیت زندگی منو بالا نمیبره که رحم کن ما کمتر خرج میکنیم عیبی ندارد خلاصه شد ۱۰ تومن آخرش
من الان خودم تو سختی هستم اما از دورنم خیلی خوشحالیم که تونستم یه کمک کوچک به یکی کنم
آخه میگه مهلت طرف سر اومده اگه اومده باشه ایشون حق داره یه مبلغی رو اضافه کنه
خودش گفت تازه اضافه کرده خب
فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
فردا تموم میشه دیگه میخوام ببرم بالا اجاره رو دیگه
خب یه چیز قانونی عرفی اضاف کن تا به طرف هم فشار نیاد رحم کنی طوری نمیشه هرچند من خودم همیشه صاحب خانه هستم این مستاجرا هرکاری کنی باز طلبکارن ولی هرچی من رحم کردم اونا ظلمم کردن