2777
2789

تو هر زبونی یه دعایی هست لطفا دعا کنید فردا آزمایشام خوب باشن ونیاز به بستری نباشه تو غربت تک وتنهام دو تا بچه کوچیک دارم.ای خدا کمکم کن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که تنتون سالم باشه و دلتون شاد بشهفردا کلی اشک شوق بریزید و خنده از روی لبتون جمع نشهخدا سای ...

مممنون عزیز دلم بابت دعای قشنگت خدا هزار برابرشو به زندگی خودت برگردونه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
حمد میخونم واست

مممنون عزیزم خدا خیرت بده

یه خواهشی کنم؟ اگر میخوای کارت راه بیوفته فقط باید حدیث کسا بخونی وقتی میخونی فرشته ها میان پایین و امین میگن به دعات من تو مریضی خوندم مریضم خیلی بد حال بود از فرداش حالش خوب شد 

الان شروع کن بخون 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یه خواهشی کنم؟ اگر میخوای کارت راه بیوفته فقط باید حدیث کسا بخونی وقتی میخونی فرشته ها میان پایین و ...

بله عزیزم خودمم خیلی به حدیث کسا اعتقاد دارم همیشه با خوندنش مشکلم حل شده اتفاقا الانم خوندم خدا انشاالله حاجت همه رو روا کنه منم تو جمع اونها

انشالله که سالمی توکلت برخدا عزیزم

ممنون عزیزم انشاالله توکل بخدا کا جز خدا کسی ندارم

یه خواهشی کنم؟ اگر میخوای کارت راه بیوفته فقط باید حدیث کسا بخونی وقتی میخونی فرشته ها میان پایین و ...

چندبار بخونم عزیزم؟

بله عزیزم خودمم خیلی به حدیث کسا اعتقاد دارم همیشه با خوندنش مشکلم حل شده اتفاقا الانم خوندم خدا انش ...

انشاالله ❤️🥺برای منم دعا کن زیبا جونم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

انشاالله ❤️🥺برای منم دعا کن زیبا جونم

انشاااله هر چی از خدا میخایی صدبرابر بهترشو بهت بده شما هم لطفا برامن دعا کنید من به دعای نی نی سایتیا خیلی باور دارم

انشاااله هر چی از خدا میخایی صدبرابر بهترشو بهت بده شما هم لطفا برامن دعا کنید من به دعای نی نی سایت ...

حتما عزیرمممم

حتما عزیرمممم

❤️