2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ربطی به این موضوع نداره ازدواج نکردنمشرایط خانوادگیم خوب نیست برای همین

شرایط خانوادت خوب نباشه عزیزم همه ک خانواده های خوشو خرمی ندارن هرکس یه عیبی داره و کامل نیست 

شما سعی کن فاصله بگیری و خودتو ارتقاء بدی 

شرایط خانوادت خوب نباشه عزیزم همه ک خانواده های خوشو خرمی ندارن هرکس یه عیبی داره و کامل نیست شما سع ...

👌👌درسته

اما خب دیگه چیزایی دیدم که از ازدواج زده شدم ترجیح میدم ازدواج نکنم 

بچه‌ات رو پیش هر جنس مذکر قرار نده حتی اونایی ک دوسشون داری

نه اصلا نمیزارم،ممنونم از راهنماییت

ولی یه جور مریض هم هستم انکار،مثلا پسرم یادخترم کوچیک هستن مدرسه نمیرن،وقتی یه جنس مذکر مثل رفیق همسرم میخاد بغلشون کنن استرس میگیرم،به بهونه ای میخوام بلندشونذکنم ازبغلشون

شرایط خانوادت خوب نباشه عزیزم همه ک خانواده های خوشو خرمی ندارن هرکس یه عیبی داره و کامل نیست شما سع ...

بعد اینکه دیگه دختر نیستم 🥲🙂اینم باز یه دلیل دیگه که ازدواج نباید کنم 

نه اصلا نمیزارم،ممنونم از راهنماییتولی یه جور مریض هم هستم انکار،مثلا پسرم یادخترم کوچیک هستن مدرسه ...

سخت گیر باش ولی در این حد نه مصلا نزار تنها باشن من حتی از پدرمکم ضربه خوردم گلم بزار ت اجتماع باشن. بزگتر شدن بهشون یاد بده این چیزارو تا بفهمن من خودم نمیدونستم چیه بخاطر همین لذت می‌بردم بزرگتر شدم فهمیدم چقدر بد بوده