الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه مدت اوایل کلا وقتی بیدار میشدم چیزی به خاطر نمی آردم تا تقریبا 10 دقیقه بعد ریکاوری میشدم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان بهتری؟ من هرچی فکرمیکنم اسممو یادم نمیاد یکم که میگذره همه چی یادم میاد دلیلشو نمیدونم
آره نسبت به اون اوایل خیلی بهترم ولی چند ماه طول کشید
الان هر از گاهی همسرمو نمیشناسم 😂😂😂😂
البته میگم سر من ضربه شدیدی خورد
حتما برو دنبال درمان
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
[QUOTE=399880994]آره نسبت به اون اوایل خیلی بهترم ولی چند ماه طول کشید الان هر از گاهی همسرمو نمیشن ...
واسه همین میگم شرایطمون یکی نیست
من گاهی وقتا شبا فشارم بالا میره میگم شاید بخاطر اون باشه
نمیدونم بالاخره بدن خودت رو بهتر میشناسی خیلی مواظب خودت باش
هم فشارت رو کنترل کن هم چهل روز هر صبح ناشتا 21 مویز با 21 بسم الله الرحمن الرحیم بخور برای تقویت حافظه خیلی خوبه