2777
2789
عنوان

به نظرتون من احمقم که دارم با یه خیانتکار زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 43 پست

ببن طلاق بگیری جز اینکه زندگی تو خانوادت از دست بدی خبری نیست 

ن شوهر ریخته 

ن عاشق دلباخته ریخته 

نه کسی که برات خرج کنه بی منت ریخته 

بگذار و بگذر هرکس تو زندگی یه گندی میزنه و مستحق بخشش 

اگر اشتباه یک بار شد دوباره ار جداشو 

بال پر نده بهش 

من همیشه موافق طلاقم 

اما درباره شمامطمنم همسرت واقعا پشیمونه ومن اشتباه نمیکنم 

ببین عزیزم تو ادم قوی ای هستی که تونستی بهش فرصت بدی  حالا که پشیمونیش برات محرز شده حالا که پدر بچه هاته حالا که خدا بدترین جرمای ما رو هم با توبه میپذیره توهم سعی کن ببخشیش  تا زندگیت درست بشه،ببین من نمیخوام بگم زن مقصره و چه و چه. و چه ولی شاید اگه بگردی بتونی کنار ۹۹ درصد تقصر اون یه درصدم برای خودت پیدا کنی برای اینکه تو بخشیدنش به خودت کمک کنی نه برای اینکه کار زشت ایشونو توجیه کنی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر بابا

نمیتونم دو تا بچه نوجوون دارم تو سن خیلیییی حساسین 

اصن اونا ازم خواستن بخاطر اونا به باباشون یه فرصت بدم که جبران کنه لاقل برا اونا

الان یازده ماه گذشته و انقدر به هممون محبت میکنه و همه چیش گذاشته. از همه مال واموالش گذشته که دیگه خودخواهیه بخوام حال خوش بچه هام بد کنم تازه فهمیدن زندگی چیه

هر چی هم هست درون خودمه اصلا نمیزارم بفهمن 

نمیتونم دو تا بچه نوجوون دارم تو سن خیلیییی حساسین اصن اونا ازم خواستن بخاطر اونا به باباشون یه فرصت ...

دقیقا دنیا اومدن بچها ک دست خودشون نبوده ک آواره و ...بشن

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
ببین عزیزم تو ادم قوی ای هستی که تونستی بهش فرصت بدی حالا که پشیمونیش برات محرز شده حالا که پدر بچه ...

اگه دهسال بعد زندگیمون میرفت سراغ این کارا میگفتم صد در صد منمقصرم

ولی کسی که از سال اول ازدواج دنبال این چیزا بوده یعنی ذاتش خراب بوده 

حتی مشاورم ازش پرسید بگو مشکلت چی بوده تا همسرت متوجه شه. گفت هیچی من احمق و اشغال بودم قدر زن و بچو ندونستم باید از دستشون میدادم میفهمیدم چی داشتم

رابطه باهاش برقرار کردی بعد اون دوران؟

بعد سه ماه زندگیمون اروم شد وقتی تصمیم گرفتم بمونم مجبور شدم هنوزم حالم بد میشه  البته آزمایش و تست پاپ اسمیر دادم چقدم سر این آزمایشا زدمش 😔

بعد سه ماه زندگیمون اروم شد وقتی تصمیم گرفتم بمونم مجبور شدم هنوزم حالم بد میشه البته آزمایش و تست ...

اونو باید ازش آزمایش میگرفتی خیلی حس بدیه واقعا ولی ایشالا ازین به بعد خدا بهت صبر بده بتونبپی فراموش کنی

نه بی محلی نمیکنم اتفاقا خیلی هم باهاش مهربونم چون خیلیییییییی بهم محبت میکنه کل کارای خونه رو میکنه ...

ببین تو هنوز ته دلت از دستش ناراحتی

همش بخودت میگی من چه مشکلی داشتم ک اون کشیده شد طرف یکی دیگه

بخدا تو مشکلی نداشتی حالا اون اشتباه کرده الانم پشیمون هست تو دیگه خرابش نکن

خدا هزاران بار به بنده هاش فرصت 

تو یکبار فرصت بده

اینو هر روز بخودت بگووووو

هر روز

هر روز

از خدا آرامش بخواه

صبر بخواه

ذکر یاودودم یادت نره عزیزم

فرصت بده تا خدا هم دستتو بگیره