2777
2789
عنوان

به نظرتون من احمقم که دارم با یه خیانتکار زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 43 پست
از کجا میدونه خیانت میکنه؟؟اگهاستقلال مالی داری یا خانوادت پشتت هستن جدا شو گلم

الان یازده ماهه دیگه نمیکنه مطمعنم چون گوشیشم داده دخترم. جز سر کار هیییییچ جایی تنها نمیره. همه پولاشم دست منه 

ولی قبلش دخترم فهمید یه ماه زیر نظرش داشت بعد کلی مدرک جمع کردن بهم گفت

بمیرم براش 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اگه تصمیم گرفتی به زندگی باهاش ادامه بدی خودتو اذیت نکن. سعی کن فراموش کنی هرچند که خیلی سخته. خدا رو شکر که میگی یه آدم دیگه شده و داره جبران میکنه. ببخش ایشالا زندگیت شیرین بشه. منم همین کارو کردم و الان از زندگیم راضی ام هرچند یه موقع هایی ذهنم به هم میریزه ولی سعی میکنم حال و هوای خودمو عوض کنم 

یازده ماه گذشته و حال من خوب نشد خونه و ماشین و حق طلاق وحضانت بچه هام ازش گرفتمماشین عوض کردم تو ای ...

عزمزمه طلاق خیلی سخته مخصوصا با بچه،،وقتی تصمیم 

به این بزرگی گرفتی ،اونم تغییر کرده،،دیگه کم کم آروم شو

با خدا صحبت کن،،برو ویش مشاور کار بلد،حتما حالت خوب میشه،،با بچه و این روزگار تصمیم‌درستی گرفتی گلم

اونم که همه چیزو به اسمت کرده،پس دوست داره زندگیشو

یازده ماه گذشته و حال من خوب نشد خونه و ماشین و حق طلاق وحضانت بچه هام ازش گرفتمماشین عوض کردم تو ای ...

باید بری با یه روانشناس حرف بزنی

حرفایی ک رو دلته بریز بیرون شده با نوشتن

رفتن ب جاهای مذهبی حتی شده مسجد با گریه خودتو سبک کنی

از خدا بخواهی کمکت کنه

با کینه خودتو مریض میکنی

یکی از اقوام ما هم شوهرش چنین کاری کرده بود پشیمون شده بود تمام مالشو زد بنام همسرش ولی سال بعد فوت کرد زنه خیلی حالش بده گفته همون سایه سرشم برام خوب بود

مطمئن باش همسرت پشیمونه

ولی با لجبازیه تو و کم محلی بازم کشیده نیشه طرف اون زنایی...

اصلا فکر کن تازه باهاش آشنا شدی

اگه واقعا خوبه تو هم خوب باش

فقط یه موقع اگه وسی نمیدونه تو آبروشو نریز

مردا اگه غرورشون بشکنه از صد تا حیوونم بدتر میشن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

[QUOTE=399879931]از خونه انداختمش بیرون. لباساش از طبقه چار ساغت سه نصف شب ریختم تو خیابون.شبا تو ما ...

یه کار نبود. یه عمر بود که من نمیدونستم😔

از سال اول زندگیمون تفریحش با رقیقای الدنگش رفتن به خونه های فساد و رابطه با هرزه ها بوده

فکر میکردم بهتر و پاک تر از شوهر من وجود نداره بیست سال زندگی کردم باهاش نشناختمش تا اینکه با یکی ازاونهرزه ها دوست شد و خدا هم بی آبروش کرد 

اول دخترم فهمید و مدرک جمع کرد و بعد بهم گفت

با زنه که حرف زدم فهمیدم این کثافت این همه سال چقدرررر هرزه وآشغال بوده تو قالب یه مرد خونواده دوست و سربه زیر

هر بلایی سرش آوردم حقش بود وفکرمیکنم کم بوده 

حیف نتونستم بخاطر بچه هام مث یه آشغال برا همیشه بندازمش وسط همون کثافتا 

باید بری با یه روانشناس حرف بزنیحرفایی ک رو دلته بریز بیرون شده با نوشتنرفتن ب جاهای مذهبی حتی شده م ...

نه بی محلی نمیکنم اتفاقا خیلی هم باهاش مهربونم چون خیلیییییییی بهم محبت میکنه کل کارای خونه رو میکنه. نماز میخونه. اصن همه دغدغش شدیم من و بچه ها 

ولی از درونم هنوز داغونم مشاورم رفتم ولی انگار نمیتونم اروم شم 

بخاطر بچه هام اصلا دیگه حتی حرف گذشته رو هم به زبون نمیارم که جو خونه اشفته نشه ولی نمیتونم ببخشمش

بچه هام طفلی خیلی اذیت شدن😔😔😔

یه کار نبود. یه عمر بود که من نمیدونستم😔از سال اول زندگیمون تفریحش با رقیقای الدنگش رفتن به خونه ها ...

اهان خب واقعا حق داری

فقط خدا میتونه آرومت کنه

امیدوارم روز به روز عزت مند تر بشی 

بالاخره خدا هم صبر شما رو پاداش میده

دیگه اگه تصمیم گرفتی به زندگی باهاش ادامه بدی خودتو اذیت نکن. سعی کن فراموش کنی هرچند که خیلی سخته. ...

خودمم تصمیمم همینه برا همین تو ظاهر آرومم و سعی دارم حال بچه هام خوب باشه

اهان خب واقعا حق داریفقط خدا میتونه آرومت کنهامیدوارم روز به روز عزت مند تر بشی بالاخره خدا هم صبر ش ...

ممنون ولی خود خدا هم میدونه کار سختیه 😔

من آبروش نبردم چون ابروی بچه هام میرفت 

اگه بخاطر اونا نبود که این خفت تحمل نمیکردم

خیلی مشاوره رفتم البته هر دوموندر ظاهر ارومم. خوشحالم. ولی از درون داغونمبخاطر بچه هام دوس ندارم نار ...

درکت میکنم با تمام وجود دیگ هیچ وقت اون آدم قبل نمیشیم

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍