2777
2789
عنوان

خواستگار نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 58 پست
منم نه خواستگار دارم نه چیزی تو اجتماعی کمرنگم تازه تو ۲۲ میرم وفتی می بینم همکلاسیم تک تک عروس میشن ...

من هم همینطور ام 

حسود نیستم واقعا ولی همش پیش خودم میگم من قدم بلند تره،قیافه ام بهتره 

اما چرا یه حس اینجوری دارم 

من چند ماه دیگه ۲۰ سال ام تموم میشه یه مشکلی که دارم این هست باوجود اینکه قدم کوتاه نیست اما جثه ام ...

شهر ما بیشتر دنبال پول هستن ما هم که پول نداریم خواستگار مناسب نداریم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه دیگه ۲۰ سال ام تموم میشه یه مشکلی که دارم این هست باوجود اینکه قدم کوتاه نیست اما جثه ام ...

عزیزم منم ۲۴ سالگی رفتم دانشگاه همه بهم میگفتن بهت میاد دبیرستانی باشی

بی بی فیس بودن هم خوبه هم بد

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

خب یکی از ۱۷ براش هزار تا خواستگار میاد یکی یه دونه خاستگار براش تو ۲۷ سالگی میاد هر کی یه جوره یکی ...

بله 

ولی نمیدونم چرا حس میکنم نامرئی ام هیچ کس من را نمیبینه 

کدوم شهر هستید؟فکر کنم الانه معیار خیلی ها دیگه پول متاسفانه

چهارمحال

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب یکی از ۱۷ براش هزار تا خواستگار میاد یکی یه دونه خاستگار براش تو ۲۷ سالگی میاد هر کی یه جوره یکی ...

درست میفرمایید 

اما یه تصوری دارم و دوست ندارم تا ۳۰ سال مجرد باشم 

و اگر به اون سن برسم قطعا دیگه ازدواج نمیکنم 

دوست دارم از ۲۰تا ۲۵ سال ازدواج کنم حس میکنم خیلیی بهتر هست 

درست میفرمایید اما یه تصوری دارم و دوست ندارم تا ۳۰ سال مجرد باشم و اگر به اون سن برسم قطعا دیگه ازد ...

بله به نظر من هم  این سن بهترین سن ازدواج

ایشالا تو همین سنا ازدواج موفق کنی 

ولی خوب آدما همیشه زندگی طبق خواستشون پیش نمیره 

و همه چی قسمت هست  و دست خداست 

نترشی ی وقتهمش ۲۱سالته،دوستات زود تصمیم گرفتم ازدواج کنن

مسئله من این نیست 

مسئله من این هست که چطوری آدم هایی که پایین ر از یکسری افراد اند اینقدر خوشبخت اند و شانس دارند بعضا