2777
2789

۶ سالشه خودش مرتب میکنه 

من انقدرر بدم میاد از شلوغی خداروشکر این رفتاراش به خودم رفته 

حالا بزرگتر بشه رو نمیدونم 🥲

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

گاهی خودشون گاهی من 

امروز قراره رو تختی ها و پتو ها عوض بشه زیر تخت‌ها جارو بشه این دیگه بسیج همگانی میخواد😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میکنه چیزایی که نتونه من بعدا دور از چشمش برمیدارم میگم فرشته کمکت کرد،باید از الان یاد بگیره فردا زن گرفت کمک حال زنش باشه فکر نکنه فقط وظیفه اونه کار خونه بکنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
گاهی خودشون گاهی من امروز قراره رو تختی ها و پتو ها عوض بشه زیر تخت‌ها جارو بشه این دیگه بسیج همگانی ...

واای منم

۱ساعت دارم‌خودم دلداری میدم پاشم برم ت. اتاقشون🥲

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

منم بچه هام دعوا میکنن سر تمیز کردن 

اخرش هم خودم تمیز میکنم 

کلا خودم شلخته ام بچه هامم به‌خودم رفتن 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
این منم و ابجیاممامانم بنده خدا خیلی حرص میخورد و تمیز می‌کرد ولی الان ده ساله که اگه بمب بترکه تو ا ...

اتاقاتون اتاق هست یا گاودونی ؟؟؟

پاشید جمع کنید بابا 

اه 

اگه جا مامانت بودم 

میکشتمت

یکم مرتب باش دختر🤧

چشم 😂🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اتاقاتون اتاق هست یا گاودونی ؟؟؟پاشید جمع کنید بابا اه اگه جا مامانت بودم میکشتمت

احتمالا خودتون تو طویله بزرگ شدید که گمان کردین منزل و اتاق بقیه شباهتی به گاو داری داره 

شما ابتدا رو شخصیت و شعور حرف زدن و آداب معاشرتتون کار کنید بعد تصمیم به مادر شدن بگیرین