2777
2789
عنوان

چقدر سر پژمان جمشیدی تو سایت دعواست🫤😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 67 پست
بعضیا از یه طرف بوم میوفتن اصلا درجریان نیستن فقط طوطی وار تکرار میکنن ،پزشک قانونی رد کرد که دوبار ...

پس ماجرای قرار بازداشت چی بود این وسط بازپرس تا مدرک محکم نداشته باشه قرار بازداشت نمیده قضایا یکم پیچیدس حتما مدرک پزشک قانونی داخل پرونده بوده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیشه گفت تقصیر کی بوده فقط خدا می‌دونه اصل قضیه چی بوده

دقیقااااا

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

دقیقا تازه فک کن پیشنهاد ۵۰میلیاردی رو رد کنی یا فک کن قحطی دختر بوده برای جمشیدی که هر کی از راهذبر ...

اصلا مردم رد دادن بخدا

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

پسر خراب چی نداریم؟من میگم مردی که جا پدر اون دختره چرا باید باهاش رابطه جنسی برقرار کنه بعد بگه با ...

پدربزرگ ۸۰ساله من زن ۳۵سالهذگرفت جای نوه اش هست 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نمی‌دونم باز الان سرچ کردم جدیدترین خبر میگه زنده است

انشاءالله که هرچی هست خدا به خونوادش صبر بده

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بعضیا از یه طرف بوم میوفتن اصلا درجریان نیستن فقط طوطی وار تکرار میکنن ،پزشک قانونی رد کرد که دوبار ...

پزشک قانونی چیزی نگفته که  نه رد کرد نه تکذیب 

البته منبع معتبری چیزی نگفته فعلا 

🤣😂

والا بعد شما که میگه جمشیدی چرا با هم سن دخترش بوده 

پدربزرگ من با هم سن نوه اش هست 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پس ماجرای قرار بازداشت چی بود این وسط بازپرس تا مدرک محکم نداشته باشه قرار بازداشت نمیده قضایا یکم پ ...

اصلا قضیه بازداشت و دستگیر کردن فرق داره کلا البته