2777
2789
عنوان

بچه ها شما براتون مهمه خانواده پارتنر وجهه خوبی داشته باشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 77 پست
نه تنها رضایت خانواده ها مهمه بلکه نزدیک بودن فرهنگ و عقاید و رفتار خانواده ها خیلی خیلی مهمه و بعده ...

میدونی من ۲۴ ام چند ماه دیگ میشم ۲۵ ساله بیشتر به خاطر این میترسم نکنه دیر بشه ازدواجم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بیشتر مشکلات سر مسائل مالیه 🥲دور اطرافم دارم میبینم

آره مثلا خانواده من کسی که تحصیلات آنچنانی ندارد و شغلی هم ندارن محلش نمیزارن....منم مادرم بخاطر که خواهر بعد از من عجله داشت شوهر کنه منو وادار کردن با یک آدمی که اصلا تایپ من نیست ازدواج کنم

آره مثلا خانواده من کسی که تحصیلات آنچنانی ندارد و شغلی هم ندارن محلش نمیزارن....منم مادرم بخاطر که ...

خانواده من اونقدر سخت گیر نیستن 

اما خیلی پایین هم ممکنه قبول نکنن

میدونی من ۲۴ ام چند ماه دیگ میشم ۲۵ ساله بیشتر به خاطر این میترسم نکنه دیر بشه ازدواجم

هر کاری انجام ندادنش بهتره تا بد انجام بشه الان نهایتش میگی ازدواج نکردم  و همیشه امیدی هست

خدایی نکرده ازدواج خوبی نداشته باشی با یکی دوتا بچه و سر و کله زدن با ادمی که باهاش تفاهم نداری  خیلی بیشتر فرسوده ات میکنه 

مهمه واقعا مخصوصا از نظر فرهنگی و چون میدونم خانوادم مخالف این روابط و آشنایی با آدم نامتناسب با خانواده نیستند سمت این روابط نرفتم

آخه با یکی دو هفته چت که نمیشه طرف شناخت دخترا هم اصولا وابسته و احساسی ان پسره هر روز قربون صدقه صبح بخیر عشقم...می‌فرسته دختر هم غرق رویا که این مرد زندگیه!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مهمه واقعا مخصوصا از نظر فرهنگی و چون میدونم خانوادم مخالف این روابط و آشنایی با آدم نامتناسب با خان ...

اره میدونم 

شغل پسره بد نیست خوبه رفتاری تو مجازی خوب بنظر میاد برا همون این مشکل پیش اومد گفتم بیام نظر بپرسم 

وگرنه نمیشناسمش به اون صورت