2777
2789

میگه وای چقد تپلی بهت میاد چقد خوشگلتر شدی صورتم گرد شده تقریبا هی میگن هیکل اینجوری خیلی بهت میاد تا لاغر نمیدونم حالا چیکار کنم وزنمو کم کنم یا نه شما جا من بودین چیکار مبکردین قدم ۱۶۴ ولی اندامم یه مدلیه مثلا از رون باسن تپلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم اگه از ۶۴ بالاتر باشم حتما کم می کنم

هرچه قدر هم با چاقی خوشگل بشی، با لاغری شیکتری و لباس بیشتر بهت میاد

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

در ضمن عزیزم با این قد نهایت دیگه باید ۶۵ کیلو باشی ۷۵  زیاد هست مگه اینکه ورزشکار پرورش اندام باشی و تمام هیکلت ماهیچه  باشه یا استخوان بندی خیلی درشتی داشته باشی در این صورت قابل قبول هست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

۱۰ک اضافه داری ک چجوری میگن خوب شدی..من ۱۷۰ وزنم ۶۵ بالاتر ک میرم واقعا حس میکنم خیلی چاقم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه