2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میرم خونه مادرشوهرم اینا بیایدد

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 28 پست
خجالتیم

ای جانم.... دفعه بعدیه شاخه گل برای پدر شوهرت یکی برای مادر شوهرت ببر... قبلش گل گاو زبون بخور... چای زعفرون بخور...

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشهیکساله نامزدم😪

بسم الله... مگه اونا کی هستن که تو ازشون خجالت می‌کشی؟ چی تو ازشون کمتره؟؟آدمهای معمولی هستند مثل همه ی پدر و مادرا دیگه،،مثل پدر و مادر خودت

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

گوگولییییییی😍😍😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یکساله هنوز عادت نکردم😔

خجالت نداره..من از اولش اونجا رو دوست داشتم...درسته اولش یکم رو دربایستی داشتم..اما نه به این حد.کلا مهمونی رفتن دوست دارم‌‌الان که راحتم..میرم بالشت برمیدارم میرم تواتاق میخوابم..

پارسا پسرمامان😍
خجالت نداره..من از اولش اونجا رو دوست داشتم...درسته اولش یکم رو دربایستی داشتم..اما نه به این حد.کلا ...

نه اصلاااااا راحت نیستم اصلا مهمونی دوست ندارم

یک عدد دختر زبروزرنگم

استرس دارم شکمم نفخ میکنه میترسم صدا بده

مگر چ جور آدمهایی هستن

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

😘😅🥲خیلی استرسیم

ببین برو روانشناس 

یکم باهات حرف بزنه. موضوع و قشنگ برات بشکافه

ترس و استرست از بین بره

خواهرانه بهت میگم. قشنگم 

خودت از پیچ و خم زندگی خبر داری 

تو باید از همین الان جلوی خانواده شوهر و کلی ادم دیگه که با شروع ازدواج تون میخوان سرک بکشن تو زندگیت وایسی و زندگی تو نجات بدی 

باید بجنگی

اگر بلد نباشی بجنگی 

تبدیل میشی به ی خانم افسرده و عصبی که اختیار زندگی شو ادمای فضول گرفتن 

پس قطعا برو مشاوره تا یادت بده دفاع و پرو بودن و

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀