2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون این پسره قصدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دقیق میگی ایولمطمئن که هستم دوست دختر داره بقول تو منم میخاد نگه داره

قربونت عزیزم☺️ دقیقا اگه دوسش داری باید خودت حرفا بیشتر باز کنی و یکم گرم بگیری و بیروون رفتن هم خیلی موثره  

منم همینه نظرم خب د ی و ث چرا بیخودی به من پیام میدی اصلا اعصابم خورده

نشخوار ذهنی نکن باور کن این بازی پسراس

بی اهمیت باش چون هر چی درگیرش شی احساست ضربه میخوره

بدترین چیز بلاتکلیفیه اگه خواستت که واقعا رک باید بگه احتمالا کم سن هم نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

سلام بزرگواروقتتون بخیر حالتون خوبه؟ممکنه بفرمایید فردی به اسم حامد چه حسی به من داره؟ منو چطور آدمی ...

سلام عزیزم من حس ششمی نیستم فقط اگه رفتارا طرفا بهم بگی میتونم بگم هدفش چیه و میخوادت یا نه یاید یکم از کارهاش بهم بگی . البته از رو ماه تولدش هم میتونم یه چیزایی بهت بگم. فقط الان دارم میرم بیرون عزیزم عصر بهم خصوصی از رفتاراش بگو تا بگم بهتون

نشخوار ذهنی نکن باور کن این بازی پسراسبی اهمیت باش چون هر چی درگیرش شی احساست ضربه میخورهبدترین چیز ...

جفتمون 27 سالمونه 

میدونی ازین ناراحتم که چقدرررررر منو میخواست همه فامیل میدونستن دیگه من جدی نمیگرفتم دانشجو بود اون زمان

ینی به این راحتی قید منو زد !!! 

خب وقتی خودش نمیگه برای بیرون من چجوری بگم؟؟

نه خوب اول یکم حرف بزنید و گرم بگیرید خودش میگه کم کم اگه نگفت بریم ییرون که تو دوست داشتنش شک کامل کن دیگه و انشالله اینطور نیمشه . دیگه هنر خودته جدبش کنی..نه که خیلی پیام بدیا نه کم اول پیام بده فعلا بسنجش علاقه شا معلوم میشه از پیاماش

جفتمون 27 سالمونه میدونی ازین ناراحتم که چقدرررررر منو میخواست همه فامیل میدونستن دیگه من جدی نمیگرف ...

اون موقع کم سن و سال بودین مشخصه این آقا هم این مدت روابطی تجربه کرده پخته تر شده انگار ی جورایی مونده تو عشق سابق و روابطی که ممکنه الان داشته باشه یا شک داره شما تو رابطه باشین

البته اینا احتماله شایدم تنهاست و فقط به خود شما علاقه مند

یک مدت سین نکن بزار اون از نظر فکری درگیرت شه بیاد جلو سوال کنه در چه حالی 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اون موقع کم سن و سال بودین مشخصه این آقا هم این مدت روابطی تجربه کرده پخته تر شده انگار ی جورایی مون ...

اونو که مطمئنم حتی الان با یکی هست ولی خب مشخصه فقط برای دوستی باهاشه

نمیدونم چیکار کنم کاش یکی بینمون بود یجورایی بهش میفهموند که من هنوز دلم باهاشه مثل قبلنا