2777
2789
عنوان

برام دعا کنید تو این شبای عزیز

161 بازدید | 17 پست

سلام دوستان برام دعا کنید توی این شبای عزیز.دعا کنید خدا سلامتیمو بهم بده.دعا کنید تعادل بدنم برقرار بشه .انشالله همتون به حاجت دلتون برسید.اللهم عجل لولیک الفرج.الهی آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اسمم سحر هستش

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ان شالله سحر خانوم 

خدا دلتو شاد کنه 

تو هم برا من دعا کن گلم😍😍😍

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا میکنم به حق بی دست کربلا هر چه زودتر سلامتیتو به دست بیاری.شما هم واس یه دختر 7 ماهه دعا کن کماس.اسمش راحله زرین نشان هست

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

خدا سلامتیت رو بهت برگردونه گلم‌.دوستان واسه منتظرای  نی نی هم دعا کنید .واسه منم دعا کنید آی یو آی کرد ممنون میشم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
برات دعا میکنم به حق بی دست کربلا هر چه زودتر سلامتیتو به دست بیاری.شما هم واس یه دختر 7 ماهه دعا کن ...

ممنونم از دعای قشنگت.من خیلی ادم بد و بی ابرویی هستم پیش خدا.اما دعا میکنم به حرمت خانم حضرت رقیه علیه السلام حال راحله ی عزیز هم خوب بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنونم از دعای قشنگت.من خیلی ادم بد و بی ابرویی هستم پیش خدا.اما دعا میکنم به حرمت خانم حضرت رقیه عل ...

هرگز اونجوری نگو.خدا بخشنده هست عزیزم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن