2777
2789
عنوان

چرا بعضی اینقدر بچشون رو دوست دارن و دلتنگشن اینکار اشتباهههه🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 37 پست
وا وقتی بچه هیچ زحمتی برات نکشیده چرا باید بیشتر از همسر یا پدر ومادر دوسش داشتی؟والا منم همچین فکری ...

مگه به زحمته؟ سرایدار ساختمونم خیلی برامون زحمت میکشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه از وجود خودته همون بچست که وقتی بزرگ شه حاضره جونشو برای مامانش بده

تضمینی نمیشه گفت

چون بیرون پر از پدر و مادر هایی که بچشون ولشون کرده تنهان کسی مراقبشون نیس

La

تضمینی نمیشه گفتچون بیرون پر از پدر و مادر هایی که بچشون ولشون کرده تنهان کسی مراقبشون نیس

درسته ولی همیشم درست نیست خیلی بچگونه داری حرف میزنی اول بزرگ شو بعد نظر بده

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من بچه بدنیا نمیارم تا واسم کاری کنه یا زحمتی بکشه برعکس هیچ انتظاری ازش ندارم

فقط اون قد بکشه پیشرفت کنه من نگاه کنم کیف کنم تنها آرزوم همینه

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بله من متاهلم و الان باردارم،درد سقط،و از دست دادنم کشیدم

ولی اولویت زندگیم خودمم و همسرم

و واقعا بچه برام اولویت آخری هست 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه

از گوشت و خون استخون خودته

و نظم طبیعت بهت میفهمونه

وقتی بدنیاش اوردی حتی اگر از بارداریت متنفر باشی

میچسبی بهش 

حس میکنی زندگی ازت یه گروگان داره

طبیعتا بچه ایی ک خودت اوردی به این دنیا

باید در اولویت باشه به نسبت همسر مادر یا پدر

نمیگیم بقیه رو دور بندازن نه !!

هر شخصی جایگاه خودشو داره

ولی یه جا میبینی مثلا همسرت وجودش تو زندگی داره به بچت اسیب میزنه و درمانم نمیشه هیچکاری نمیکنه

همونو مجبوری بزنی کنار

🔴 اهمیتی نداره بچه تورو نگه داره یا نداره

اون عشق مادر به فرزند پابرجاست احساسی

چون منطق کار نمیکنه

و اینکه ما بدنیاش قراره بیاریم

پس نباید ازش انتظار داشته باشیم الزاما مارو ترو و خشک کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بله من متاهلم و الان باردارم،درد سقط،و از دست دادنم کشیدمولی اولویت زندگیم خودمم و همسرمو واقعا بچه ...

اینو سیو کن

بعد زایمانت هم ببین 😁

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه بچه یچیز دیگه اس ، تو میتونی از همسرت جدا شی و همه چیز تموم شه ولی بچه یه تیکه از وجودته تا وقتی زنده ای بفکرشی حتی اگه در حقت اون بچه بدی کنه باز بچته ، حس مادری مخصوصا یچیز دیگس ،

وا وقتی بچه هیچ زحمتی برات نکشیده چرا باید بیشتر از همسر یا پدر ومادر دوسش داشتی؟والا منم همچین فکری ...

اشتباهت همینه دیگه ، مگه ادم بچه بزرگ میکنه که بعدا بچه براش کاری بکنه ! عزیزم بزرگ کردن بچه خودش لذته وقتی یه تیکه از خودتو بزرگ میکنی بدون توقع بهش محبت میکنی ... 

قرارداد کاری که امضا نکردیم چون قراره والدین فلان کارو کنن همسر فلان کارو کنن بیشتر دوستشون داشته باشیم یا برعکس این یه حسه محبته و من یکی هیچچچچ توقعی از بچه م ندارم جز اینکه برای خودش بهترینو بخواد همیشه

تو به یکی علاقمندی و توی اولویت میذاریش که برات یه کاری بکنه ما مثل تو نیستیم چیزی داریم به نام مهر مادری که پایه و اساس خلقت در جهانه. شما متاسفانه فاقد این قدرت هستی

تو به یکی علاقمندی و توی اولویت میذاریش که برات یه کاری بکنه ما مثل تو نیستیم چیزی داریم به نام مهر ...

والا مهر مادری هم شرایط خودشو داره 

کسی رو الویت قرار میدم سودش برسه منفعتش برسه

میگم بچه دوست داشته باشیم ولی الویت با شوهر و والدین باشه چون بچه ممکنه ولت کنه تنهات بذاره بره پی زندگیش. ولی دوران متاهلی شوهرت همیشه پیشته. 

دوران مجردی هم والدین پیشته.

La