2777
2789
عنوان

من نامزدم دیشب خونه مادرشوهرم یکم چیز ریختن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه زره ماست ریخت چرا تو باید دست و پات رو گم کنی؟! 

رفتار مادرشوهرتم بد بود 

من بودم می‌دیدم عروسم هول کرده میگفتم فدا سرت 

تروخدا مثل ۱۵ سال پیش من نباش از هر رفتار مادرشوهر هول نکن و نترس 

اعتماد به نفست همینجور پیش بری از بین می‌ره دختر خوب 

حالا یه زره ماست ریخت چرا تو باید دست و پات رو گم کنی؟! رفتار مادرشوهرتم بد بود من بودم می‌دیدم عروس ...

خیلی خجالتیم روم نمیشه اصلا حرفی بزنم فقط سلام و خوبی میگم دیگه با هیچ‌کدوم از خانواده شوهرم

جز خواهرشوهر کوچیکم ک ۷ ۸ سال از خودم کوچیکتره راحت نیستم

یک عدد دختر زبروزرنگم

هر وقت دیدی وقتی کار کردی تشکر نکردن و به حکم وظیفه نگات کردن دیگه کار نکن برای خودت احترام قایل باش

بد نگا کرد تو هم کم محلی کن

هر کسی موقع کار ممکن خرابکاری کنه خصوصا جای جدید که ادم عادت نداره

خیلی خجالتیم روم نمیشه اصلا حرفی بزنم فقط سلام و خوبی میگم دیگه با هیچ‌کدوم از خانواده شوهرمجز خواهر ...

عزیزم ماهم اینجوری هستیم منم صمیمی نیستم .. این چیز کاملا طبیعیه ولی خجالتی نباش .. 

من گفتم زشته من بشینم بقیه کار کننبرا همین گفتم حداقل دعوت میکنن منم احترام بزارم ظرف بشورم و الا خو ...

بدون ظرف شستن احترام نمیاره

بدون برای دفعات اول کار کردنت زشته

حالا بزار چند بار میرفتی بعد اون هم در حد میز جمع کردن

بابا احترام خودت رو خودت باید نگه داری

با کار کردن محترم نمیشی ،توقع ایجاد میشه که چرا کم کار کرد

الان هرچی کم حرف تر، و ساکت و کار نکن، عزیز تر

عزیزم اگه میخوای کمک کنی توخونشون،هرکاری انجام نده. مثلا ظرف شستن و جارو و...نکن

کلا خیلی نرو تو اشپزخونه. ولی تو انداختن سفره و جمع کردنش یا اوردن میوه و شیرینی کمک کن

دردم از یار است و درمان نیز هم
خیلی خجالتیم روم نمیشه اصلا حرفی بزنم فقط سلام و خوبی میگم دیگه با هیچ‌کدوم از خانواده شوهرمجز خواهر ...

مشخصه 

برو مشاوره 

من از مادر شوهرم میترسیدم نمی‌دونم چرا ولی خیلی وحشت داشتم ازش 

دوسال بعد عروسیم یه جاری داشتم خارج از کشور بود اومد ایران دیدنم 

یه زره نصیحتم کرد گفت چرا میترسی اعتماد به نفس نداری مگه تو چی کم داری 

شاید باورت نشه ولی لکنت زبون داشتم میگرفتم از ترس و استرس 

مادر شوهرم شازده قجری بود خیلی از بالا به آدم نگاه میکرد و رفتارش با آدم حقیرانه بود