2777
2789
عنوان

چطور خودمو بزنم به اون راه رفتارای شوهرمو نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست

باهاش صحبت کن نذار بیشتر وابسته بشه و خیانتش جنسی بشه. بهش محبت کن و به سمت خودت بکشش.

اگه اون طرف رو‌تو‌گوشیش بلاک کنی شاید خودش بفهمه که تو فهمیدی و خجالت بکشه از کارش.

ن عزیزم بخودت نگیر مردا از ضعف خیانت میکنن و اینکه میگی تلفنی بوده یعنی میترسه باتو حرف بزنه

نمیدونم. میخام حرفای مثبت بزنم ب خودم میگم داری خودتو گول میزنی

میخام حرفای منفی و واقع بینانه بزنم باز بخاطر دخترم نمیخام اضطراب بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. میخام حرفای مثبت بزنم ب خودم میگم داری خودتو گول میزنیمیخام حرفای منفی و واقع بینانه بزنم ب ...

ب اینم فکرکن شاید فقط شکه ن یقین

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

باهاش صحبت کن نذار بیشتر وابسته بشه و خیانتش جنسی بشه. بهش محبت کن و به سمت خودت بکشش.اگه اون طرف رو ...

خب این ک دیگ فهمیده من براحتی پرینت گوشی و اینارو میگیرم. بخاد کاری کنه احتمال اینکه از خط و گوشی دیگ ای استفاده کنه زیاده

جداشدی؟؟

ن عزیزم اون شکای همیشگیو کم کردم من خیلی شدید واکنش میدادم به همه چیز حتی حرفای معمولیشم تو ذهنم بزرگ‌ میکردم به منظور میگرفتم یجوری ذهنم همه چیو به اون موضوع ربط میداد که همیشه اماده ی مخالفت وجنگ بودم باهاش حس میکردم پشت هر صحبتش داره بهم تیکه میندازه حتی محبتاش

ن عزیزم اون شکای همیشگیو کم کردم من خیلی شدید واکنش میدادم به همه چیز حتی حرفای معمولیشم تو ذهنم بزر ...

الان آرومتری؟؟ میترسم هی ب خودم حرف مثبت بزنم خودمو گول بزنم. یهو اونم از اونور هی کارشو پیش ببره. یکمم دست و بالش بازه زناهم ک پول و ماشین ببینن خودشونو میبازن. میگم یهو گندش در بیاد

ن بابا اصلا اگ دوس داشت ک‌ خیانت نمیکرد.

ربطی نداره...  دوتا دلیل داره یا یکی به زور مخشو زده اصرار داشته یا اینکه خودش از یه جا بهش فشار اومده شایدم گول خورده و پشیمونم هست  

ن بابا اصلا اگ دوس داشت ک‌ خیانت نمیکرد.

چی بگم.خودم هم در گیر بودم.گفت بچه رو بهت نمی دم.الان دیگه ۱۵ سال ازون زمان می گذره.دخترم ۱۶ سالشه و کنکورشو که بده شاید من هم برم.چون اصلا نتونستم فراموش کنم و یا حتی ببخشمش.هر چی هم که بخوام واسم فراهم می کنه و به خاطر من با مادر فتنه انگیز بد ذاتش هم قطع رابطه کرد.اما من دلم صاف نشده

ن عزیزم اون شکای همیشگیو کم کردم من خیلی شدید واکنش میدادم به همه چیز حتی حرفای معمولیشم تو ذهنم بزر ...

هوف من دقیقا اینجوری ام 

با اینکه همسرم خودش عاشقم شد و مشتاق ازدواج سریع و کلی مهر و محبت و علاقه و...

خودمم چیزی کم ندارم ولی یبار تو لیست شیر اینستاش دختر دیدم تو نامزدی ،

از اون به بعد یه بخش زیادی از علاقه ام بهش رفت و هنوز هم با وجود هزااران دلایل و توضیحی ک داد دلم صاف نمیشه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان آرومتری؟؟ میترسم هی ب خودم حرف مثبت بزنم خودمو گول بزنم. یهو اونم از اونور هی کارشو پیش ببره. ی ...

من خیلی اشک اینو دراوردم خیلی بحثا ودعواهای بزرگ داشتیم از این موضوع ۳سال میگذره من تازه بهتر شدم خودش هرموقع میفهمه من تو فکرم یا میخام راه بحث ودعوا رو باز کنم ارومم میکنم الان خداروشکر چندوقتیه حالم بهتره من بقدری شوهرمو دشمن خودم میدیدم که حتی کاراییکه بعد اون قضیه انجام داده بود به چشم نمیومد دیگه سری اخر که یه بحث بزرگ داشتیم خودش گفت دیدم راست میگه طرف اگه واقعا نمیخاسته جبران کنه وپشیمون نبوده چرا انقد به خودش سخت گرفته شماهم ببین شوهرت اگه واقعا بفکرتونه خواسته های شما براش اهمیت داره خیلی منفی فکر نکنید 

من خیلی اشک اینو دراوردم خیلی بحثا ودعواهای بزرگ داشتیم از این موضوع ۳سال میگذره من تازه بهتر شدم خو ...

آخه رفتار قبل و بعدش فرقی نکرده. از اولم این نبود ک ما دعوا داشته باشیم. 

اون موقع ک متوجه شدی دخترت چندساله بود؟ بعدش دیگ بچه نیوردی؟

اون موقع یکسالش بود.نه بابا بچه دوم واسه چیم بود؟؟  مرد خاین باید مقطوع النسل بشه که کلا ژنتیکش از دنیا محو بشه.اگر قبل از بچه دارشدن فهمیده بودم.راحت طلاق می گرفتم.