2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد افغانیـا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
دوباره برگشتن ، تو کوچه مون خانوادگی دو ماه قبل مثلا رفتن دو روز پیش دوباره تو کوچه بودند اینا رفتنی ...

حکایت ؛ از در میری بیرون از پنجره میای تو 

دقیقاً همینه!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آموزش و پرورش گفته بچه افغانیا برن مدرسه بعد بچه های خودمون از بی پولی ترک تحصیل کردن

سال قبل از کنار یه مدرسه ابتدایی رد میشدم مادرها اعتراض کرده بودند چرا این مدرسه نزدیکی خونه ی ما هستش ولی چون افغانی ثبت نام کردید ظرفیت پر شده الان باید برسم یه منطقه ی دیگه ثبت نام کنیم و پول سرویس و خستگی بچه و... 

آخر سر نمیدونم چی شد اعتراض شون ، 

اگه برگردن بازبرق را قطع میکنن باز فشار اب کم میشه، باز گازبی رویه مصرف میشه ،باز صف نون ها شلوغ میشه، باز کوچه و خیابان پر میشه، باز شغل های کارگری رادست میگیرن، باز تمامحراجی هاومیوه های ارزون و مواد غذایی را میخرن تقاضا بیشترو. در نتیجه کمبودو گرونی بیشترمیشه .....کاش نباشن ، کاش تموم بشنو ایکاش مسئولین ی فکراساسی بکنن😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه برگردن بازبرق را قطع میکنن باز فشار اب کم میشه، باز گازبی رویه مصرف میشه ،باز صف نون ها شلوغ میش ...

از قصد اینارو برمیگردونن که کارای ساختمون سازی و خرحمالیا رو انجام بدن چون به دستمزد کمتر از کارگرای ایرانی قانعن و کاری تر هستن ..به نظرم فقط بخاطر این دولت مجوز برگشتن یه عده اشونو دوباره صادر کرده ولی دودش تو چشم مردم میره چون از اون طرف بودنشونم کلی ضرر داره

از قصد اینارو برمیگردونن که کارای ساختمون سازی و خرحمالیا رو انجام بدن چون به دستمزد کمتر از کارگرای ...

خرحمالی به چه قیمت ، فقط برای اونایی ک ساختمان سازی یا پروژه های عظیم دارن میصرفه وگرنه مردم که فوقش درمجموع ۳۰روز بیشتردستمزد کارگر و بنا بدن .....در عوض تمام سرمایه ما میره ....

دولت خیلی بدجنسه الان ی همساایه مادرشوهرم داره تو بیمارستان بچش به دنیا اممده ۵۵تومن دستمزد گرفتنو روزی ۲۰تومن ان ای سی یو برای بچه ....خب معلومه دیگه دولت میخواد پول وارد چرخه خودش کنه و از اون طرف مردم اذیت میشن که بشن مهم نیست براشون🥲💔 همه اقلام بدو بی کیفیت بازار راهم که میخرن و براشون مهم نیست اینام درجه یک و دو را صادرو سه و چهار را به قیمت کلان ب مردم بدبخت خودمون میدن😫

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان توایستگاه اتوبوس بودم متوحه شدم دوتاشون اقا بودن داشتن میرفتن برای دامشگاه شهرمون پایان نانه داشتن میگفتن انشالله بعدش دکترا بخونیم

من ک خیلی خوشم اومد

ما عم میگیم ی لیسانس دیگه ولش کن